Méhnyálkahártya vastagság (beszélgetés)
Halihó! Képzeljétek megjött a 21. napi vérvételem és én úgy értékelem, hogy extra jó lett! :D
A progreszteronom 217,8 lett (ami múlt hónapban 5, azt megelőző hónapban 60 volt), az ösztrodiol pedig 4066 és a prolactinom, ami már múlt hónapban jó volt, azaz a felső határtéken, de azóta több gyógyszert szedek, tehát lejjebb kellett volna mennie az is felugrott a normál átlag 1,5 szeresére. Legutóbb mikor terhes voltam, akkor is kiugróan magas volt a prolactinom is.
Szóval csajok, lehet hogy most mégiscsak összejött ebben a hónapban?! Alig várom már a jövő hét csütörtököt, amikor reméljük nem fog megjönni!!! :D Drukkoljatok!!
Köszi!
Sajnálom, hogy megjött, de ne add fel! Sok embernél azt olvastam, hogy a closti szedése utáni gyógyszer mentes hónap volt sikeres.. De ha a dokid javasolja a clostit, akkor szedd, semmi veszteni valódi nincs, sőt! Tudom, ilyenkor pár napig mindent negatívan látunk, de ahogy közeledik a hónap közepe, úgy vált majd at reményre a bennünk lévő érzés!
Szóval kitartás, drukkolok hogy a mostani hónap sikeres legyen!
drukkolok!
én ciklusom úgy ahogy van, felejtős :( tegnap megjött... pedig hétfőn kezdtem volna a norcolutot. nem jó ez így. el sem kezdem a clostit, mert minek???
Hello Csajok, képzeljétek, a 2. closty hónapomban már 11 mm-es a 14. napon a méhnyálkahártyám és szedem ám rá az E vitamint!!
Szóval boldogság van, talán ebben a hónapban összejön a baba/babák (mert mint kiderült hármas ikerterhesség is előfordulhat, mert 3 nagy tüszőm van). De majd az élet eldönti! :)
Drukkoljatok!
ehhh, nem sokat.
nyilván nem volt PÉ, de legalább nem vagyok totál cisztás, azt mondta, mintha beindult volna valami... viszont a méhnyálkahártyám nagyon vastag, és nagyon kellene már vérezni... de ha most meghozzuk, akkor esélytelen, hogy pé-kor itthon legyen apa. szóval még várok kicsikét. már ha 3 hét az kicsike...
Nem jött meg, eddig mindig 28 napra jött meg, most meg már a 31. napon vagyok... Felhívom a dokimat holnap, hátha ad norcolutot, azt olvastam, az lenne a megoldás a problémára
Te meddig vársz?
ez sajnos ilyen. én clostis ciklus 39. napján járok... nyilván nem volt PÉ, hiszen nincs sem vérzés, sem zebra...
majd a következő jó lesz!
Nyálkahártya ide vagy oda, 5,38 lett a 21. napi progreszteronom... Teljesen kivagyok, hogy hogy lehet ez closty mellett?! :(
Magyarul kuka a hónap.. :(
Köszi! :) igen, a férjem szedi a kezdetek óta az E-vitamint.
Akkor ma este kinyitok egy jó vörösbort. :)
Köszi youlcsi, bízom a csodában, na meg az E-vitaminban! :)
Jelentkezem majd, hogy sikerült-e.. Legkésőbb 21.-én kell kiderülnie...
ööö, nem akarlak áltatni, szerintem nem. ez ilyenkor elék soványka :(
viszont rendkívül gyorsan képes vastagodni, szóval mire a beágyazódásra kerül a sor (pé után 7-10 nap), addigra már simán jó lehet! lehet, még nem késő, erősíts rá egy kis extrán bevitt E-vitaminnal ;)
drukkolok!
Sziasztok, az első clostys hónapban vagyok es a 14. Napi uh-N 25 mm-es domináns tuszo es 6 mm-es mehnyalkahartyat állapítottak meg. Tuszo repedés még nem volt.
A 6 mm elegendő lesz vajon szerintetek a megfoganashoz?! Ugye igen? :)
Tira84, gratulálok!
További ajánlott fórumok:
- Mekkora az átlag vastagság?
- Egy hete voltam dokinál és a méhnyálkahártyám a ciklus utáni12. napon 9, 95 mm volt azt mondta a doki ez lehet korai terhesség, vajon igaz?
- Nyálkahártya vastagság
- Pozitív HCg, vékony méhnyálkahártya, UH nem mutat semmit
- Természetes szerek méhnyálkahártyára
- Ciklus 20. napján 16 mm-es méhnyálkahártya vastagsága jelenthet babát?