Megváltozott lakcím és adócsomag: hol tudom bejelenteni? (tudásbázis)
5. Nyáriné Kovács Tímea (válaszként erre: 4. - Schmetterling89)
2010. febr. 18. 13:18
Letöltheted a netről is a kitöltőt,de borítékot nem olyat nyomtat amit ingyen lehet feladni.
4. schmetterling89 (válaszként erre: 3. - Nyáriné Kovács Tímea)
2010. febr. 18. 11:46
Mert eddig mindig az épp aktuális munkahelyemen a cég csinálta az adóbevallást. Még nem kaptam olyan csomagot, mert egyidőben volt az első munka és a költözés, szóval már a legelső csomagot sem kaptam meg. de a jelenlegi munkahelyemen a cég nem vállalja az adóbevallások elkészítését, így most nekem kéne, csak ugye a csomagot nem ide küldik ahol lakom, isten tudja hol kallódik azóta...
3. Nyáriné Kovács Tímea (válaszként erre: 2. - Schmetterling89)
2010. febr. 18. 11:18
A levelezési címnél kell a csomagban,ha nem kaptál még akkor bár melyik kirendeltségen lehet kérni
2010. febr. 18. 11:12
Ha megváltozott az ideiglenes lakcímem, (az állandóra bejelentetten pedig nem jártam már évek óta) akkor hol és hogy kell azt bejelenteni az APEH-nél hogy az adócsomagom ne az állandó lakcímemre jöjjön hanem az ideiglenesre?
2010. febr. 18. 11:12
Megváltozott lakcím és adócsomag
További ajánlott fórumok:
- Ha közmunka közben megváltozik a lakcím, megszűnik a munkaviszony?
- Kisgyermek lakcím megváltoztatása, lehetséges-e az anya tudta nélkül?
- Ideiglenes lakcím esetén a bejelentettnek milyen jogai lesznek?
- Baj, ha nincs állandó bejelentett lakcím?
- Ha megváltozik a számlaszámom, amire a családit folyósították, elég telefonon bejelenteni az újat vagy ki kell tölteni egy nyomtatványt?
- Ki tudja megmondani nekem hol kell intézni Debrecenben a családi pótlékot? Megváltozott a bankszámlaszámom, szeretném bejelenteni.