Megtetszettem a legjobb barátnőm barátjának... (beszélgetés)
Azt, hogy tökéletes vagyok, ti hirdetitek. Erről nem tehetek:)
Nem tudom miért kell ennyire hangsúlyoznod, hogy becsületes, hűséges kapcsolatban élsz....Lehet magadnak bizonygatod?
Nekem mindegy ki, hogy él, de senki ne akarja bebeszélni nekem, hogy ez a normális. Az én normáim szerint nem, és az sem, hogy ágyról ágyra jár valaki.
Szerinted hiba volt? Csak egy kicsi? Ezt te tudod...
Igen,tudjuk te vagy a tökéletes élet hírnöke.
Én meg egy bűnös lélek,aki mikre nem képes.
Igaz,hogy hosszú évek óta hűséges,becsületes kapcsolatban élek,de én rossz vagyok.Itt az a jó aki ágyról ágyra jár,meg szüli a semmire a gyerekeket.Én meg emiatt el vagyok ítélve.
Egy hiba miatt!Ami nem is olyan nagy hiba,szerintem.....
Nekem nem kel magyarázkodnod!
Különösebben nem érdekel....csak rácsodálkozok emberekre, hogy mikre képesek....
Nekem sosem kellene olyan pasi, akinek helyettem jó volt más, vagy aki bármelyik ismerősömmel járt. Az én életem nem a barátok közt.
Ha valakinek ez megfelel, akkor tegye. Nekem nem felel meg.
Csak arra a lányra gondoltam.
Párom szakított vele,mikor velem összejött,nem párhuzamosan járt kettőnkkel.
Ki mondta,hogy nincs barátnőm???
A lány nem a barátnőm azóta.
Nem akarok beleszólni, de az mindegy, hogy mennyire lett hosszú a kapcsolat, hiszen ezt nem tudhattátok előre, amikor még meg volt a pasi barátnője.
És igen, aljasság úgy járni valakivel, hogy annak van valakije.
És egy percig sem csodálkozok, hogy nincs azóta barátnőd.
Bár, ha ezt tetted vele, akkor nem is voltatok barátnők, és ha jól bele gondolunk, akkor egymás között adtátok-vettétek ugyan azt a pasit.
Én ebben a helyzetben a pasit rendbe tettem, akkor szép csendben és sosem mondtam el a barátnőmnek, mert azt gondoltam, hogy sok rosszat tennék neki vele. Azt gondolná, hogy nem elég jó nő, tehát az önbecsülése sérülne, valamint a kapcsolat miattam menjen tönkre? Na, ne! Erre majd rájönnek maguktól.
A barátnő kincs, ezért nem sértegetjük, azaz nem mesélünk el olyat, ahol én vagyok a szex Istennő az ő kárára...
De miért kellene ezt feszegetni?
Nem értelek!
Mond el a barátnődnek! Beszélj a pasival!
Mi a fenének?
Úgy tűnik, hogy itt a barátság a fontosabb, akkor minek ugráljon ezen a témán?
További ajánlott fórumok:
- 6 hónapos terhesen elhagyott a barátom a legjobb barátnőmért
- A legjobb barátnőm 19 évesen összejött egy 50 éves pasival
- Az egyik legjobb barátnőm szerelmes lett egy magyar hírességbe. Mit tegyek?
- Vonzódik hozzám a legjobb barátnőm?
- Keresem a legjobb barátnőmet
- Ti már hallotatok olyanról egy kapcsolatban, hogy a lánynak megtetszett egy másik fiú, és megmondta a barátjának, hogy helyesebb az a másik?