Megteheti ezt a munkáltató/fenntartó? (tudásbázis)
Te melyik bolygón élsz?
A BM konkrétan tojik az ilyen piszlicsárékra. Max. az irodista, aki válaszolásra megkapja a levelet, ír valamit, ami tele van jogszabályra való hivatkozással és/vagy mutogat más szervekre.
Érdemben pedig minden marad ugyanúgy.
Ombudsmanhoz fordulhattok.
Egy ismerősöm itt dolgozik a polgármesteri hivatalban, és ott is a jegyző kitalált valami baromságot. Aztán szóltak fentről, hogy nem kéne. Azóta nem kell.
Ez undorító :(
Nálunk is a csókosoknak áll a világ.Van,akinek órát sem kell tartania,ha van kedve bemegy,ha nincs,akkor nem.Mást meg porig aláznak,ha egy kis hibát is vét.Ez az életpálya-modell is a csókosoknak jó.Ők már jelentkezhetnek,a többieknek nem írja alá a munkáltató.Ez több iskolában is így van.Aztán majd jönnek az elbocsátások azzal a magyarázattal,hogy nem felelt meg a portfólió.
Olyan hülye nem vagyok, hogy bizonyíték is legyen!
Úgyis figyelik már, miket írunk. :))
Én sem, csak merek szólni, ennyi.
Amúgy meg ezt a főnököknek is mondom: burkolt célzással, mindenki nézzen magába.
Egy ideje az egyikre ragadt valami...
Nézd!
Nem, nem engedhetem meg magamnak, de van az, amikor már elég volt.
Hidd el, tudom miről beszélek.
Ki lehet próbálni a cipőmet.
Nem biztos, hogy ő olyan könnyen el tudna máshol helyezkedni, mint te.
))
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a munkáltatók kerülik a 30-33 éves nőket?
- Az óvoda megteheti-e, hogy nem engedi, hogy a gyerek ne aludjon ott?
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Megteheti a munkáltató, hogy rákérdez arra, milyen családi ok miatt nem tudsz bemenni dolgozni?
- Ezt megteheti a munkáltató?
- Megteheti a munkáltató, hogy az augusztusban adott beiskolázásit levonja most decemberben a SZÉP Kártyáról?