Megtaláltam Őt (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megtaláltam Őt
Köszönöm:)...Ezért írom,h hátha segít tisztábban látni.
Egyébként mindent azért nem írok le:),sőt elég sok minden van még,amiről nem írtam ezzel kapcsolatban,de az privát:))
... Tudod... itt kezdődik a bizalom kérdése: oda-visszajáró.
Bármikor felmehet, bármelyik társkeri oldalra és bármikor megismerkedhet ott is ahol él. - nem élünk még együtt - de ha nem bízunk meg a másikban, kár az egész, mert HAZUGSÁG.
... erre pedig nem lehet építeni egy kapcsolatot sem :(
....Nagyon sok pasira rákerestem anno a neten és akik máshol is be voltak regisztrálva a google kidobálta őket- név szerint :)
...ennek igazán örülök!
Azt gondolom, nagyon szép nyarunk lesz :)
...egyet értek veled! A naplózók közül is nagyon sokan feladták a keresést,csak a "hajtás" maradt, hátha a másik sokkal jobb lesz,szebb lesz.
... és bizony ilyenkor nagyon sokan "elaprózzák" magukat,végül kiégnek" és érzelem nélküli kapcsolatokat találnak.
A naplózás sokkal közelebb hozza a másikat, ami nem azt jelenti, hogy meg is ismered ezáltal. Csak annyira amennyire engedi az illető,hogy belé láss...
Rosszindulatú,és irigy :P Persze az ördög sosem alszik,barátnőm párja is nemrégen bukott meg:S
Én is neten találtam meg a páromat 3 éve,2 éve már együtt is élünk.A társkereső oldalak szórakozásnak is kitűnő helyek(mondjuk éjszakás műszakban),sokkal hamarabb talál az ember,ha nem mindenkiben a jelöltet keresi,hanem csak kötetlenül leáll beszélgetni a pasikkal-
De egy rosszindulatú valaki vagy...
Magadból indulsz ki? csak azért mert neked semmi sem szent?
Innen szép nagyot esni!
Te lehet hogy nem vagy fenn a társkeresőn...de ő ott van. ;-)
"A mércét csak saját magában érzi az ember mi az, amit keres a pasiban. Én a férfit kerestem! Aki más, mint a többi, aki megfog a stílusával. Nem a szavakkal, hanem a saját stílusával. Aki meg tud nevettetni, aki ki tudja hozni belőlem a nőt, aki meg tud "szelídíteni".
Ezt tőled idéztem Lexi. Kösz a segítséget. Azt hiszem én is megtaláltam akit kerestem! :D
Szép nyarat, szia! :-)
Szerintem jó,hogy leírtad.Én azt hiszem,sokan "belekeverednek" a társkeresőzésbe:vagy nagyon hamar vonnak le következtetést,vagy illúziókat táplálnak a másikról pl. 1 fotó alapján,vagy nagyon hamar feladják.
A naplózás-blogolás pedig kimondottan nagyon jó ötlet:)
és kívánom,h sok örömetek teljen a kapcsolatotokban.
..... ez a cikk egy korábban íródott fenti cikkre adhat választ.
Tény, hogy manapság, nem túl egyszerű párra lelni méghozzá olyan párra, akiben nemcsak a külcsín, de a belső szépség is megtalálható. Tavaly május végén vetettem véget egy 4 éves kapcsolatnak, mert több volt benne a vitatkozás, a meg nem értés, mint a szeretet.
A nyár gyorsan és gondtalanul eltelt, élveztem a kisfiammal való együtt létet, nem igazán hiányzott senki sem az életemből. Kíváncsiságomból adódóan mégis beregisztráltam egy társkereső oldalra, ahol egy ideig csak nézelődtem, olvasgattam a profilokat.
Ugrás a teljes írásra: Megtaláltam Őt
További ajánlott fórumok:
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Ha megtaláltuk a boldogságot, vajon miért kacsintgatunk olykor másfelé?
- Amikor azt hitted szinte már a kezdetkor, megtaláltad, de minden megváltozott egy pillanat alatt!