Megszületett a kisangyalunk! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Megszületett a kisangyalunk!
Azt várjuk a legjobban. Néha már azt gondolom túlzottan is. Életemben nem hajtottam ennyire az időt és számoltam a napokat, mint most. Nem szeretnék türelmetlennek tűnni, de nagyon kíváncsiak vagyunk a pici babánkra. Milyen lesz ő, milyen napjaink lesznek.
Megváltozik az élet! :)
Én is csatlakozom a gratulációkhoz. Nekem még a pocakomban a baba, de hasonló érzéseket élek át és tapasztalatokat, mint amilyen a te terhességed volt. Nekem nem jött a rózsaszín köd, de nem baj. Nem minden terhesség egyforma. :) Azért nem panaszkodunk...
Nektek jó egészséget kívánok.
Szia!
Gratulálok a kislányotokhoz,és a történeted nagyon hasonló az enyémhez,sok ponton egyezik.Viszont,írtad hogy nem hiszel a problémamentes terhességben.Én sem hittem amíg terhes nem lettem,de hidd el nekem hogy van ilyen!A 9 hónap alatt egyszer volt olyan hogy egy kicsit megszédültem.De se görcs se hányinger semmi bajom nem volt.És ha nem én élem át én se hiszem el.Imádtam terhes lenni,és várom a következőt.
Sok egészséget és boldogságot kívánok a kis Boginak és a szüleinek is!
Ugrás a teljes írásra: Megszületett a kisangyalunk!
További ajánlott fórumok:
- 35.héten megszületett magzatnak milyenek az életesélyei?
- Milyen érzés, amikor legelőször adják oda kisbabát miután megszületik?
- Vérzés terhesség alatt, de egészségesen megszületett! Pozitív történetek gyüjtése
- Hoxa kisbabája megszületett!
- Babát szeretnénk a párommal. Írnátok nekem, kb mi az ami feltétlenül szükséges, ha megszületik a baba?
- Mióta megszületett a babám eltűntek a barátnők!