Megsárgult a síkabátom! Járt már így valaki? (tudásbázis)
Sygnus, azt gondoltam nem gagyi. Elég drága is.
Nagyon pipa vagyok!:-(
Köszi a válaszokat!
Vettem még plusz 2000-ért hozzá speckó mosószert, ami megtartja a légátersztő képességét. És nagyon bíztam benne, hogy kiviszi.
De már megint csak tévedtem. :-(
Most olvastam el rendesen... Nem tudod visszavinni, mert leárazáson vetted, meg mivel kimostad, rád nyomják, hogy Te voltál a balfék a mosáskor.
Bár valószínű a vízhatlanságának meszelnek, de szerintem venisoxieksönt dobj a gépbe! Ill. nem, nem meszeltek, ha jól dereng a dolog, hogy csak öblítőt nem szabad tenni!
Nekem nem sikerült kitisztítanom...
Így viszont elég meredek, hogy nem is használtad, semmit nem csináltál vele, aztán megsárgult.
Ilyet még nem pipáltam... Nagyon sajnállak, mert ezek a holmik nem éppen filléres dolgok, amire legyintünk, pláne, ha még önhibán kívül ment tönkre.
Szerintem vidd vissza!
Az az igazság, hogy még nem is volt alkalmam megfetrengeni benne. :-) Idére vettem. Most meg sajnálom nagyon!
Szerintem ez elég gáz, mert nem olcsó ruhadarabok ezek!
Te sem tudtad kiszedni belőle?
Szerintem nem anyaghiba...
Mosás nélkül akasztottad vissza?? Ha hóesésben rajtad volt, vagy nagyokat fetrengtél a hóban, akkor előfordulhat, hogy az "száradt bele".
Én a nacival jártam így, egyik napról a másikra.
Nem értem! A zárt gardróbban állt a nyáron. Most előveszem és az anya megsárgult. Kimostam olyan speckó mosószerrel, ami megtartja a légáteresztő képességét, de sárga maradt.
Lehet anyag hiba? Tuti nem kentem össze, mert akkor csak foltokban lenne sárga, nem így.
Járt már így valaki?
Nem tudom visszavihetem-e a boltba, mert a blokk megvan, de tavaly tél végén leárazva vettem.
Van valami ötletetek?
További ajánlott fórumok:
- Palotapincsi kiskutyámnak kifolyt a szeme, valaki járt már így? Mit tudnék tenni?
- Van egy nagy dieffenbachiám, és mostanában sorban dobja el az alsó leveleit, miután azok megsárgulnak, a felsőknek semmi baja, mit tehetnék?
- Kicsit megsárgult Quarelintől lehet valami bajom?
- A szekrényben álló megsárgult ruhákból hogy lehet kiszedni a foltot? Főleg a színes ruhákból, amiket nem lehet fehérítőbe tenni
- Mivel mossam az antik megsárgult vászon ágyneműt, törölközőt, anélkül, hogy a színes hímzés, szőttes része kifakulna? Valakinek tapasztalat?
- Örökölt babaruhákat hogyan lehet újszerűvé varázsolni? Az állástól eléggé megsárgult 1-2 darab...