Megmarad vagy nem a baba? 9 hetes terhesség (beszélgetés)
Az jo! Most szep ido van, igazi setalos (hideg, de tiszta), a legjobb. 😊
Es ne ostorozd magad, nem a forro furdotol lett a problema, csak, ha mar van valami gond, akkor nem tesz jot.
Elvezd a babavarast, tervezgetest, pikk-pakk eltelik az a par honap. 😊
Estènkènt szoktunk egy fèlòràt. A vègèn leáll a bèlmozgàsom is 😀😳 de a többi időt fekvéssel töltöm és próbálom meggyőzni magam arról hogy nem lesz baj!
Köszönöm a kedvességeteket!
Köszöm szépen, ez jòl esett!
Nagyon remèlem hogy ùgy alakul hogy 1 èv mulva egèsz èjjel fent leszek ö èrte! Nagyon szeretnèm!
Nekem is volt gond az elejen, verezgettem, de szerencsere minden okes volt. Kb. egy honapig fekudtem.
A legtobb, amit tehetsz, hogy betartod az orvos utasitasait, es tenyleg pihensz. 0 hazimunka, 0 maszkalas, 0 szex, csak fekves. Pihenj, es probalj megnyugodni, barmennyire is nehez, mert ha stresszelsz, az nem jo a babanak. Ha verzes lesz, akar csak par csepp, azonnal hivd az orvosod, vagy irany a korhaz, hogy rogton ranezzenek. Itt az ideje a jo konyveknek, es az agykikapcsolo musoroknak, meg a nagy alvasoknak. Elvezd ki, hidd el kesobb ugysem lesz ra lehetoseged. 😁😏
Én úgy tudom,a forró vizes fürdő nem túl jó a terhesség elején!
Pihenj sokat,egyél gyümölcsöt,sok fehérjét, folsavat, sok vizet igyál! Nem cukros üdítőket😉
Én az első trimeszterben szednék terhesvitamint is a helyedben!
Tudod ha én moat leírom, hogy a 3.veszélyeztetett nehéz komplikált terhességemet viszem..
Az elsőt végig véreztem, progeszteron hiány majd rosszul tapadó lepény miatt. A másodikat progeszteron hiány majd hematoma miatt,megnyugtat? Szerintem nem. Mert én nem Te vagyok. 🤷♀️
Tudom, hogy ilyenkor más tapasztalata jól jön. De attól ha én leírom, hogy áá tuti nem lesz baj ne parázz! Semmire sem garancia. Tényleg pihenj, ne emelj, ne sétálj sokat, ne áldogálj sokat. Lehetőleg ülni se ücsörögj sokat, inkább feküdj.
Ellenben tényleg szorítok Neked. 🤞
Termèszetesen nem! Semmilyen tapasztalatom ès ismeretem nincs ilyen szituàciòkròl, hátha valakinek van valami bíztatò... vagy nem bíztatò!
Nekem màr a tied is jòl esett.
Nem bántásból. De szerinted van itt bárki aki kompetensebbebben a témában mint az orvos?
Megkaptad az utasításokat. Ha betartod nagyvalószínűséggel nem lesz baj. De ezt senki nem tudja Neked garantálni. 🤷♀️
Pihenj ne emelj. Ne stresszelj.
Jó babavárást.
Azt kihagytam hogy a dokim annyit mondott, àltalàban visszanö az a levàlt rèsz.
Sokat fürödtem kàdba elötte, lehet az volt a baj. Jò forrò vízben feküdtem.
Nem tudom...
9 hetes ultrahangon voltam tegnap. A babàm “korànak” megfelelöen fejlödik. Az orvos viszont meglàtta hogy, idèzem: “a petezsàk ès a hàtsò fal között 25x5mm-es területen chorion lemez levàlàs jele láthatò.” Nos, mivel nem szàmítottam erre így kèrdès sem jutott eszembe mint pl. hogy mi micsoda ès mièrt törtènt ez?!
Sajnos ö sem kezdett el velem erröl beszèlgetni. Annyit mondott, nincs szex, fizikai kímèlet, fekvès, nincs kàdfürdö. Okè! Èn ezt el is fogadom de most akkor mi törtènik velem??? Nincs vèrzès, nem is volt. Elsö terhessèg, egyböl összejött. Azt mondta az orvos, mostmár mehetek a vèdönöhöz, a következö alkalom amikor mennem kell, a 12 hetes UH ( magànra jàrok )
Sírok, kètsègbe vagyok esve... nem tudom mire kell szàmítsak most...?!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Milyen terhességi vitamint szedsz?VAgy szednél baba tervezésekor?
- Sziasztok.Van akinek a 12.hét után is végig megmaradt a terhességi rosszulléte?
- Terhesség alatt megállapítható-e, hogy a babák lisztérzékenyek vagy csak a születésük után?
- 30 vagyok, és nagyon szeretnék babát. Eddig rendszeres volt a vérzésem de 1-jén késett és alig van valami. Lehet terhesség?
- Volt valakinek korai terhességnél haematómája? Ha igen kinek mekkora volt és megmaradt a babája egészségesen?Valamint mit csináltatok?