Meglepitek-e valamivel (és ha igen, mivel) az óvónőket karácsonykor? (tudásbázis)
8. lamya
2014. okt. 6. 15:19
nem
7. beata21bea
2013. dec. 13. 20:22
nem
6. youlcsi
2013. dec. 12. 08:11
kisfiam bölcsis, és nem szerintem adunk (bár bennem felmerült)... amíg a gyerkőc úgy tudja, hogy az ajándékot a Jézuska/angyalka hozza, addig nem ésszerű nekünk venni és bevinni a gyerekkel együtt.
5. hajnalfény73
2013. dec. 11. 15:18
Én mindig adtam az óvónéniknek, dajkáknak ajándékot. Általában egyedileg ajándékozott mindenki. ( év végén inkább összedobtuk a pénzt és közösen leptük meg az óvónéniket, dajkákat )
Általában valami dísztárgyat, mellé valami extra tea, vagy kávé, ha kávéznak. Édességek, gyertya, mécses és mécsestartó...stb.
4. kriszta773 (válaszként erre: 1. - Szafaripók)
2013. dec. 11. 15:15
mi annak idején mézeskalács-csomagokat sütöttünk az óvónéniknek. :) ha közösen adtunk ajándékot, akkor általában édesség- vagy csemegekosarat, így hasznos és szép is volt egyben
3. nbandus
2013. dec. 11. 15:12
A lányom bölcsis, de mi adunk a gondozóknak idén egy saját készítésű scrapbook-ot, a csoport nevében. :) Tavaly vásárlási utalványt kaptak, idén nem akarunk ennyit költeni rájuk.
2. Laraanyuci
2013. dec. 11. 15:09
szia! az én kislányaim kis csoportosok,mi közösen szoktunk venni,pl ha van csoportja egy pezsgőt vettünk és a Westend-be bele graviroztatjuk a gyerekek nevét! :)
1. szafaripók
2013. dec. 11. 15:07
Az érdekelne, hogy kinél mi a szokás: a csoport ad ajándékot mindenki nevében, vagy a szülőkre van bízva, hogy aki akar, ad?
Mindkét verzióra érdekelnének ötletetk, mit adtatok/adtok?
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?