Megkaptátok már az Elosztóhálózat-használati szerződést a FŐGÁZ-tól? (beszélgetés)
Ezt kellene aláírni,de ha nem vagyok új fogyasztó, nem végeztem átalakítást, nem cseréltettem órát stb. nem értem miért kell. És maga a szinte fenyegető magatartás, ami nagyon nem tetszik.
Valahol, valamilyen formában, esetleg régebbi számla mellett nem biggyesztettek oda erre való utalást?
És a FŐGÁZ honlapján? Nincs semmi?
Régi fogyasztója vagyok a FŐGÁZ-nak. Másodszor kellett bemennem személyesen intézkedni egy ismerősöm ügyében (természetesen meghatalmazással) Ő még régebbi ügyfelük, és a kezembe nyomták másodjára a fent említett szerződést, hogy írjam alá, mert amennyiben nem megbüntetnek. Nem értem , ha nem változott semmi akkor minek kell nekem új szerződés, kapásból gondolom,nem nekünk fogyasztóknak fontos ez.
Arra vagyok kíváncsi, hányan kaptátok meg, és visszaküldtétek-e már? És van-e ötletetek miért jó, a szolgáltatónál nem kaptam értelmes választ...csak kell, muszáj és kész.
További ajánlott fórumok:
- Családot keresek, eltartási szerződést kötnék
- Kölcsönadok egy hatalmas összeget, írassak ügyvédi szerződést?
- Eltartási szerződést kötnék
- Házassági szerződés: igen vagy nem?
- Tehet ilyet bank, hogy a szerződésben kötött futamidőt meg hosszabítják 2 évvel az adós tudomása nélkül? Nem fix a hiteltörlesztő.
- Lakásbérleti szerződés aláírása után a bérlőjejölt nem jelentkezik