Megittam egy 600ml-es bombát, majd bevettem egy xanaxot, lehet baj belőle? (tudásbázis)
Ezt a körülötted lévők veszik észre.
Amúgy is dilis kolléganő, ilyenkor őrjöngött.
Az igazság az, hogy az energia italnak, kávénak a pulzus emelés a mellékhatása, mert felpörget, így max. hevesebb szívdobogást lehet érezni. Van aki erre nagyon érzékeny, ők azt hiszik egy ilyentől, hogy épp meghalni készülnek.
Igen, és a xanax lassít, tehát sok gond szerintem sem lehet, mert amit tenne az energia ital (szívdobos felerősödés), azt a xanax ellensúlyozza.
valójában mit akartál?
felpörögni vagy lenyugodni?
2 kisgyerek mellett , én nem is értem, ne haragudj...
Én úgy tudom, hogy a mostanában kapható energia italok már nem tartalmaznak olyan "hatóanyagot", amitől gondod lehetne. Nem kell izgulni, de máskor figyelj oda.
Elvileg energia itallal alkoholt sem lehet inni, kávét sem...
Nem hinném,hogy bármi komoly bajod lehetne.Inkább a pia és a gyógyszer üti ki egymást.
Én is szedek gyógyszert (citapramot) meg van h minden nap iszok egy energiaitalt.Bár nem bombát,hanem HELL-t.
Volt h úgy éreztem kiugrik a szívem stb....de lehet nem is a kettő hatott egymásra,mivel a hell-t általában d.u.-án iszom a gyógyszert meg estére veszem be.:)
Igyál sok vizet,aztán úgysem lesz semmi.:)
Azert nem olyan konnyen okoznak ezek bajt!
Az emberi szervezet sokat kibir.gondolj csak azokra az alkoholista, drogos tinikre akik literszamra isszak az alkoholt drogra.
Ha bevettek volna egy dobozzal az mas.
De igy, semmi bajod nem lesz!
nem leszel rosszul,amit megittál atol nem,.
és egy szem xanaxtol sem.feltételeze
m 0,25volt..
További ajánlott fórumok:
- Tegnap óta megittam 6dl káposztalevet, tegnap 60 kg voltam, ma meg már csak 57..
- Kaptam Monural port hugyúti fertőzésre. Este bevettem, de mára nem szűnt meg a probléma..Várjak még, vagy menjek orvoshoz megint?
- Életemben először bevettem egy Frontint.
- A grapefuitmag kivonattól hasmenésem van miután megittam szerintetek ez normális dolog?
- Este hatkor megittam egy Hellt. Most meg nem vagyok álmos.
- Nem emlékszem, hogy bevettem-e a gyógyszerem... lehet már...