Megint egy ittas vezető... (beszélgetés)
Szerintem nem kellene halálbüntetés, mert akkor nem bünhődik, "csak" meghal...
Viszont ha életfogytiglant kapna, de egy kemény börtönben (nem a M.o-i börtönökre gondolok, ahol művelődhetnek, gyúrhatnak meg ilyenek!!), na az lenne számára az igazi!
Igazad van!
4 ember vesztette életét miatta.
Pontosan!
Én is életfogytiglant adnék a mocsoknak!
És mennyi mindenről nem is tudunk, én már szándékosan nem nézek híreket! Ezt is véletlen láttam meg! :( Egyből eldurrant az agyam..és ezután közölték a kutyaadót!
Könyörgöm, a pisilés után ne fizessek? Hova jutunk?
Ááá! :((
Mocskos szemétláda!!
4 embert megölt, gondolkodás nélkül akasztófa, vagy életfogytiglan!!
Inkább ezekre vadásznának a rendőrök, nem azokat fotozni, aki 50 helyett hatvannal megy!!!!!!!
Na tessék....nem normális dolog hogy visszaadják egy ilyen csúszómászónak a jogosítványát!!!
Azt kívánom az ilyennek hogy szakadjon a nyakába egy kamion sz.r és nyomja is agyon! De dühítő az ilyen....
Hidd el, ha megússza, pont le fogja sz@rni. Vagy legurít egy pár pohárral, "búfelejtés" címszóval :((
És ha elveszik a jogosítványát újra, majd vezet anélkül :(
Igen, tuti megússza,és remélem élete végéig kísérteni fogja az érzés, hogy elvette egy kisfiú családját!!!
Mi a fenéért isznak, ha tudják, hogy kocsiba ülnek! Felelőtlen gazemberek!
Bizony, borzasztó dolog ez:(
Akárcsak a román kamionos, aki az M43-ason 14 életet oltott ki... Bár ő nem volt ittas, szerintem inkább elaludhatott a volánnál, de akkoris szörnyű...Előzetesben van.
Kíváncsi leszek, mi lesz a pénzeszsák vállalkozó sorsa, bár szerintem megússza majd pár évecskével...
"Kecskemét - Hiába várta a 11 éves Erik, hogy családja hétfőn este haza térjen. Míg a kisfiú otthon tévét nézett, szülei és testvérei életéért tűzoltók és mentők küzdöttek az 5-ös számú főút Kecskemét és Kiskunfélegyháza közötti szakaszán."
Olvashattam ezt a főcímet! :(
Én nem értem , mit képzelnek ezek az emberek! :(
És a vétkes én nevezem gyilkosnak , megúszta egy bordatöréssel !!!
És még ez is! :( Mit meg nem tehetnek egyes felelőtlen pénzeszsákok!
"Információink szerint a férfinak idén nyáron már bevonták egyszer a jogosítványát, amiért ittasan vezetett, a közelmúltban azonban visszakapta okmányait. Ezzel a hetekben még hencegett is egy kiskunfélegyházi kávézóban, ahol szintén ivott pár kortyot, mielőtt a volán mögé ült volna."