Meghalt Brittany Murphy :'-(( (beszélgetés)
megnéztem a klippet, amit belinkeltél.
Le voltam döbbenve, csont és bőr volt a csaj:(( Finoman is szólva undorító! Nagyon ronda betegség az anorexia. Kár, hogy így tönkre tette magát. Nagyon sajnálom! Gyönyörű volt pedig! És még előtte állt az élet. Annyira bájos pofija volt.
Utolsó interjú a halála előtt 19 nappal...
"Megkaphatom a hajadat a következő életemben???"
/B.M./
Szomorú vagyok ha Rá gondolok...:(((
köszi az info-t.
a videoklip aranyos volt, nem tudtam róla, hogy szerepelt ilyesmikben. Annyira bájos lány volt:( Azok a nagy szemek, ártatlan, kislányos tekintet...kár érte
tegnap óta emlékestet tartok a tiszteletére, végignézem a filmjeit!
Nyugodjék békében! Nagy veszteség ez a filmiparnak és a magánembereknek egyaránt.
Én is úgy gondoltam rá, hogy egy életvidám csajszi. Miért kell a színészeknek drogot használni??? És az anorexia is borzasztó betegség, láttam róla fotókat, iszonyú vékony volt, hitetlen, hogy nem látja:((
Nagyon sajnálom őt!
Nekem a megtestesült nő volt akit soha nem érhettem el. Ráadásul meghalt. Gondolhatjátok mit érzek most...:'((((
Ahhhh........nem igaz....
Hát én ezen teljesen ledöbbentem! Annyira fiatal volt még, és szerettem a filmjeit. Olyan kis életvidám csajszinak tűnt mindig is...:(
Nyugodjon békében!
szegény
nyugodjék békébe
Micsoda? En csak most olvastam itt a kerdesben. Dobbenetes! Szeretem a filmjeit. Nagyon fiatal volt!
Szegeny!
Édes Istenem,ez szörnyű,nagyon-nagyon sajnálom.Miért kell ilyen fiatalon meghalnia valakinek?????:((((((((
NYUGODJ BÉKÉBEN!!!!
nyugodjon békében:(
én most az egyik hirben azt olvastam, h lehet h ujinfluenza volt...nem tudom,mennyire igaz...
Én is ugyan ezt éreztem,ugyan az a döbbenet és veszteség mint Heath Ledger után!A napokban láttam a Ne szólj száj-ban és még mondtam is a férjemnek,hogy mennyire kedvelem őt!
Nagyon nagyon sajnálom!
Nem akartam elhinni, mikor megláttam a fórumcímet. Annyira sajnálom, meg is könnyeztem. Hihetetlen, ennyire fiatalon! Nagyon szerettem, mivel filmőrül vagyok több filmjét láttam és nagyon jó volt! Főleg a vígjátékokban alakított hatalmasat! Számomra Heath Ledger utáni nagy döbbenet:(
Legutóbb az Észvesztő c. filmben játszott (abban éppen felakasztotta magát) ---> ráz tőle a hideg
Ashtonnal a Szakítópróba c. filmben fergeteges volt.
Nagydumás kiscsajokban annyira aranyos volt, amikor a gazdag szülő elhanyagolt kislányát babysittelte:))
Matthew Rhys-sal a Szerelem és egyéb katasztrófák c. filmben is maradandót alkotott.
Amiben szerepelt, csak jót alkotott!
Nyugodjék békében!!!
Hihetetlen,én is teljesen ledöbbentem!
Nyugodjon békében!
Sziasztok!
Én itt értesültem a szomorú hírről, mikor az előbb beléptem.
Nagyon sajnálom. Szerettem a filmjeit.
Nyugodjon békében. :(
Alig hittem el :(
Nagyon sajnálom, kiváló színésznő volt, és még sokra vihette volna. Döbbenet, hogy a fiatalokat sem kíméli a szívroham.
Reggel hallottam:(((
Szerintem is nagyon jó volt... Nyugodjon békében!!!!
Nemááár:(((((
A nevét nem is ismertem ,de láttam egy két filmben ,és remek volt.
Sajnálom.
Sziasztk!
Most értesültem róla tőletek. Nagyon sajnálom szegényt,jó szinésznő volt.
Nyugodjon békében!
További ajánlott fórumok:
- Szülés közben meghalt a kisbabám...
- Ha meghalt valakid, akit szerettél gyere ide
- Anyósom meghalt, apósomnak van új kapcsolata, a férjem meg nem akar "családosdit" játszani. Megoldás?
- Ha meghaltok, szeretnétek, hogy a lelketek itt maradjon?
- Mi lett Jézussal miután feléledt? Mikor halt meg? meghalt egyáltalán?
- Szülés közben meghalt a kislányom...