Meggyes-diós recept

Elkészítési idő 40 perc

A Meggyes-diós hozzávalói:
20 dkg liszt
15 dkg cukor
10 dkg margarin
15 dkg darált dió
2 tojás
2 dl tej
25 dkg magozott meggy
1 teáskanál sütőpor


A Meggyes-diós elkészítési módja:
A margarint habosra keverjük a cukorral,majd hozzáadjuk a tojást,a darált diót és a tejet.Végül beleszitájuk a sütőporral elkevert lisztet,összekeverjük.A tésztát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük.Tetejére szórjuk a kimagozott meggyet és előmelegített sütőben,közepes hőfokon megsütjük.Amikor kihült,kockára vágjuk,és porcukorral megszórjuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A meggyes-diós elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook