Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Megforrt a nyersen eltett magozott meggyem. Ki kell dobni? fórum

Megforrt a nyersen eltett magozott meggyem. Ki kell dobni? (tudásbázis)


14. 408020f45e (válaszként erre: 1. - 19Ági61)
2015. júl. 16. 09:17
Dehogy kell kidobni! Tedd át egy edénybe és hagyd tovább úgy, nagyon finom meggyborod lesz! Nézz utána, később mit kell vele tenned.
2015. júl. 16. 08:56
Üsd be a google-ba, hogy meggybor, már az első néhány találat nagyon ígéretesnek tűnik, még videó is van meggyborkészítésről.
12. fincsi5 (válaszként erre: 1. - 19Ági61)
2015. júl. 16. 08:42
Ki ne! Meggybor...egy filmben láttam, próba. :)))
11. syria (válaszként erre: 1. - 19Ági61)
2015. júl. 16. 08:42
Egyszer én is jártam így a szörpnek szánt ribizlivel. Ráadásul már a drága cukor is benne volt! Ütős bor lett belőle. :)
10. 3d787b167a (válaszként erre: 7. - 19Ági61)
2015. júl. 16. 08:40
hát ööööö nme tudom, de hagyni kell megforrni, ez Nálad egyenlőre okés, aztán remélem, ír ide egy szakértő. :)
2015. júl. 16. 08:33
PÁLINKA!?
2015. júl. 16. 08:26
Éljen a meggybor!!!!!
7. 19Ági61 (válaszként erre: 2. - 3d787b167a)
2015. júl. 16. 08:23
:) Hogyan készítsek belőle bort?
2015. júl. 16. 08:17
Szóval, ha kész a bor, szólj, tesztelünk! :)
5. láthatatlanvagyok (válaszként erre: 2. - 3d787b167a)
2015. júl. 16. 08:13
:D
4. ancsika688 (válaszként erre: 2. - 3d787b167a)
2015. júl. 16. 08:13

Igaz.:)

Finom a meggybor.

2015. júl. 16. 08:12
Meggybor?
2015. júl. 16. 08:12
legyen belőle bor. :)
2015. júl. 16. 08:11
Sziasztok! Megforrt a nyersen eltett magozott meggyem. Ki kell dobni? Egyéb ötlet?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook