Megcsalt, én elhagytam, mégis visszavárom (beszélgetés)
Igen, ez a lelki terror. Érdekes ez a "nála jobban senki nem fog szeretni", mert mindent kaptál tőle csak épp szeretetet nem szerintem... :S
Nagyon örülök, hogy így átlátod és belátod, hogy mi hogyan volt és mit művelt veled és ebben mennyi a te felelősséged.
Ez azért nagyon jó, mert legközelebb ezt a hibát már nem fogod elkövetni.
Örülök, hogy jobban vagy. :)
Amit az interneten csinált azt nem kell komolyan venni??
Nagy butaságra vall ezt mondani.
Azzal hogy más csajokat,nőket nézeget,beszél velük,félreérthetetlen mondatokat váltanak,ez az én számomra megcsalásnak számít.
Valószínűleg mindenki el tudja dönteni,hogy mit néz el és mit nem.
Ha szeretne téged,akkor nem hozná fel a múltat,hanem a jelenben akarna téged.Mgbecsülne,és tisztelne azért,mert még mindig szereted.
De amíg nem becsül meg,és a rossz dolgokat hánytorgatja fel,addig nem érdemes vele foglalkoznod.
Szegény, micsoda 40 éve lehetett :/ Minden reggel azt az arcot látni a tükörben, aki - na jó, nem egy tál lencséért - de azért mégis eladta a lelkét.
Tulajdonképpen romantikus, hogy 40 évig utánad epekedett ;)
Végre egy nő, aki képes a sarkára állni, s nem veszi elő a kedvenc szlogent: "de hát ott van a gyerek, akinek apa kell".
A megcsalás mindenképpen undorító, de ha kismamát csalnak meg, arra nincs mentség, nincs bocsánat.
Kérdés hol kezdőik a megcsalás - a Homo sapiens örök dilemmája...
Nekem ott, amikor megérzem, hogy már nem kellek sem így, sem úgy és észreveszem a mentális változást, az első jeleket - nem kell, hogy ágyba bújjanak, hiszen a násztácot mindenki eljárja a párzás előtt.És ha én ezt észreveszem, akkor számot vetek magammal, vele az érzéseimmel és a terveimmel és a végén úgy teszek, mint tettem. Leléptem két szatyor ruhámmal és többé vissza sem néztem. Az életben mindennek értelme van úgy vélem, halogatni felesleges és le kell mondani néha azért, hogy a mérleg nyelve a helyére billenjen. És ami már nem megy azt nem szabad erőltetni és szükségtelen az útjába állni az ilyen "erőknek"
Szerintem könyörögd vissza magad, és tűrd, hogy megcsal bárhol, bármikor, bárkivel!
Az élet szép, éld!
Ezt a pasit két lábbal kéne seggbe rúgni, nemhogy visszafogadni.
Valószínűleg szeretőnek akar befűzni...
Őszintén? Fuss. Hogy jobbat érdemelsz? Nem kérdés.
Ha engem megcsalna a pasim, nem gondolkodnék a megbocsájtáson. Ahhoz túlságosan sértené az önérzetem, se nem könyörögnék, de még képen is röhögném, hogy lehetett ekkora idióta. Biztosan fájna, főleg, ha az ember nem számít rá, gondolom mennyire pokoli érzés lehet.
Te komolyan ilyen emberrel házasodnál össze, és vállalnál babát, egy közös gyermeket a hátralevő életetekre? Szeretitek egymást? De hát másokat kefél, és mással él együtt, ahogy írtad is. Sokkal jobbat érdemelsz egy ilyen embernél, csak most nem tudod még elképzelni szerintem, hogy van olyan, aki meg is becsül. De én azt javaslom, legyél kicsit egyedül, rendezd magadban a dolgokat, gondolkodj a te hibáidon is, ne menj rögtön egy másik kapcsolatba, mérlegelj és gondold végig - ahogy egy korábbi felhasználó is írta -, mennyire tartod magadat, mennyit is érdemelsz. Szomorú, ha elromlik egy kapcsolat, és menthetetlen, de én speciel megtanultam, hogy nem szabad az első pár hónapra, esetleg évre hivatkozni. Talán akkor szerettétek egymást, de most a jelenre kell koncentrálnod, és arra, hogy valóban megérdemel-e téged ez a pasi.
Ez egy rossz válasz volt tőle.Sőt! A lehető legrosszabb válasz.
Gyáva és gerinctelen ha benned keresi a hibát,miközben ő hibázott.
A megcsalás gyakran az ember büszkeségét sérti.
Ilyenkor szeretné bebizonyítani magának hogy mégis ő a különb, nem az a másik.
Ne haragudj, de ezen a ponton hangosan felröhögtem :))).
Olvasd vissza, mit írtál! Boldog az új kapcsolatában, de téged szeret. Hogyan?
Azt akarja, hogy várj rá, de ezt a kapcsolatát végigcsinálja? Ez mit jelent? Megvárja amíg az új nője majd megöregszik és meghal, aztán jössz te??
Nem lehetsz ennyire kétségbe esve, hogy ezt elfogadd :((
Nekem nem ezzel van bajom!Engem is elkeserít,amikor valaki alap helyesírási szabályokat nem ismer! Igazad van!
Én azt nem bírom,amikor valaki kétségbe esve kér tanácsot,és...hát istenem!-nem egy észlény!
És akkor nem a kérdésre koncentrálnak,hanem a végsőkig lealázzák!Na,AZOKAT utálom!(Ide most nem jöttek,de sajnos..nem értettem,mit írt a topicindító,mert ennyire ..izé...nem lehet valaki...)Hogy is fogalmazzak,hogy ne legyek sértő?
Hogy most ő boldog de téged szeret???
Már nem azért de ha valakivel boldog vagyok, akkor azt szeretem, nem? Ez neki mire jó, hogy így hülyíti a fejed, már bocs?
További ajánlott fórumok:
- Megcsalt a férjem, mégis maradtam
- Nem mehetünk oviba, pedig a munkahelyemen visszavárnak
- Mi a teendő, ha elhagytam a személyi igazolványom?Mi a hivatalos procedúra ilyenkor?
- Ha letiltattam a telefonom, mert elhagytam, visszakapcsoláskor kell e fizetni?
- Győrben hol lehet falfestéket kikevertetni, a festéket már megvettem a fészekben, a blokkot elhagytam.
- Ma elhagytam a személyim, majd a kulcsokat. A kulcsok...