Megcsal vagy nem? Hogyan derítsem ki? (beszélgetés)
Követő program? Van értelme?
Csak engem hagynak hidegen az ilyen ténykedések?
..Aki menni akar, arra rá kell segíteni a kabátot..
Igen,ez igaz.
Csak az a baj, hogy a férfiakat(némelyiket) még huszonév után se lehet kiismerni...Mesterien tudnak színészkedni,hazudni, megtéveszteni...mikor azt hiszed ismered jól, kiderül,mégse...:(
Akkor félre értettük egymást.
Én azt az ötletet helyeseltem,ha már mindenáron meg akar a fórumindító bizonyosodni róla, hogy hazudik a férje,(megcsalja, tagad, stb),h.
Szabit vesz ki,de elmegy "dolgozni", majd egy idő múlva hazamegy.
HA NINCS otthon a férje, felhívja, "miújság,stb,otthon vagy,mit csinálsz..stb..Ha erre azt hazudja "Igen itthon vagyok",akkor lebukott...mert az asszony van otthon...
Erre mondtam én, hogy jó ötlet,mert azt hogy magyarázza ki a férj...és mit mond,miért mondta,hogy otthon van ,közbe meg mégse...
A kérdés az,hogy mindezek után mit fog tenni.
Az őszinte beszélgetés fontos lenne...
1.) Ha már gyötör a kérdés és titkolózik, rejteget, törölget akkor több mint valószínű, hogy megcsal.
Tehát ha felmerül a kérdés akkor már nem kérdés.
2.) Amit én csinálnék: leülnék vele szembe, keresztbe tenném a lábaim, mélyen a szemébe néznék, nyugodtan hátradőlnék és megkérdezném, hogy mondjam amit én tudok vagy elkezdi ő.
A reakciójából, a szeme rebbenéséből, a hanglejtéséből tudni fogod ha hazudik. Ha nem, azt is.
Ja???...megszólalt a szerető...az nem baj ha nyíltan reklámozod hogy szerető vagy, de ha én megszólalok, már belémkötsz???
Szomorúan olvasom, mi lett már a Hoxából is..lesüllyedt a többi fórumok szintjére..:(
Mi van?Ezt most miért nekem írod....????
Én nem írtam, hogy ezt csináltam/csinálnám...
Nalunk is pont a hazassagunk 23. eveben tortent a megcsalas...ugy latszik ez is egy buvos szam...:(
Amugy jokat tanacsolnak,ha le akarod buktatni,azzal az elmegyek dolgozni,te itthon vagy...nem en vagyok itthon....ezzrl kesz is.Ezt nem tudja kimagyarazni,miert hazudta...
És ha megfigyeled, akkor jobb? Ettől helyrejöhet a kapcsolat?? Na nem, ez az amivel végképp véget vethetsz neki. Attól, hogy a férjed, nem a tulajdonod.
Az őszinte beszélgetést javasolnám. Hogy miért érzed azt amit. Talán a problémákról kéne beszélgetni. Ha nem hajlandó? Na azzal jelzi azt, hogy drágám, már nem szeretlek, itt a vége.
És hogy miért nem látsz semmit? Mert vagy nincs, vagy nem olyan hülye, hogy ne törölje azonnal.
Ha már egyszer elveszett a bizalmad, szerintem azzal nem sok mindent lehet kezdeni.
Mindig ott lesz benned, hogy megcsalhat, bármikor.
Szerintem az ilyen kapcsolatból ki kell lépni, minél hamarabb, igen mondani könnyű tudom, de felesleges húzni az időt, később csak bánni fogod, hogy nem tetted meg hamarabb .
van ennek barmi ertelme? telefonon kuldott uzeneteket is ki tud magyarazni, hol lenne az a hatar, amire azt mondanad, itt a vege, mert biztosan tudod, hogy megcsalt? es mikor? honapokig, evekig igy orlodnel?
inkabb neked kene helyre tenned a dolgot magadban, es ugy beszelni vele. ha teged a folytonos feltekenyseg gyotor, es o tenni akar ez ellen, akkor nezhesd meg barmikor a telefonjat, hogy megnyugodjal. ha o torli a dolgait, akkor egyertelmu, hogy van mit torolgetni. neked kell eldontened, hogy elfogadod, a ferjed nem egy huseges tipus, de ha sok mas jo osszekot, akkor ezzel egyutt elsz, ha nem tudod elfogadni, akkor nem bolondulsz bele az allando gyanakvasba es ketsegbe, hanem elvalsz
Igaza van valakivagyok1984-nek!
Ezt én is simán megcsinálnám!
Vegyél ki pár nap szabit, indulj el munkába, és közbe menj el a barátnődhöz 1-2 órát, utána menj haza!
Ha nincs otthon, hívd fel, hogy miújság, mitcsinálsz, otthonvagy szöveggel!
Ha azt mondja otthon van, már le is bukott, mivel te vagy otthon...
Nem kell ide semmi kémprogram, ez sokkal egyszerűbb!