Megalázó! :( (beszélgetés)
Te nem megalázott vagy hanem egy hisztis tyúk
És szerintem számitó is
Egyébként 2 év nem korkülönbség
Én sem vagyok az,csak ha már sztereotípiáknál tartunk....:)
Amúgy nem értem a férfiak miért veszik magukra,meg sértődnek meg,ha valaki azt mondja rájuk,hogy hazugok,meg megbízhatatlanok.Ők is tudják magukról,hogy azok!:)Nem értem minek hisztiznek!:D
Szia!
Nekem volt már olyan,hogy fészbukon belül megnyitottam egy új oldalt,így nem láttam,hogy cseten keresnek,de másoknál viszont azt jelezte,hogy online vagyok.Másrészről viszont minden pasi hazug,megbízhatatlan:).
Itt meg azt írod, hogy férjed van-most akkor melyik az igaz?:
Nehezen viselem el a párom 1. (Párkapcsolat, szerelem) 2011-04-13 09:51
Emberileg nagyon szeretem és sose akarnék neki rosszat, de nem bírom elviselni hónapok óta a közeledését. Rájöttem, hogy soha nem szerettem, kívántam igazán csak sodródtam az árral és magamba magyaráztam, hogy jó ez nekem.
Mikor mellém ül, megfog fizikai undort érezek Gyűlölni tudom, ha megcsókol és azt érzem /honnan veszi ez a bátorságot, hogy csak így megcsókoljon/ pedig a férjem! :(
Néha engedem, hogy együtt legyünk, de így is feltűnik neki, hogy ritkák az alkalmak. Nem bírom a közelségét a leheletét pedig egy csinos férfi. Hogy tudatm így megutálni? :8 Mit tegyek? :(
köszi:)))
De nekem nem luzer!
furák vagytok, azt hogy megalázva érzed magad az benned van a te érzésed, igy eleve tudsz ellene tenni, fel a fejet ki a mellet és ne csinálj magadból megalázottat, te vagy a legjobb nő és nagy luzer ez a srác hogy ilyet elpasszolt nem is érdemelt volna meg
ilyenekre kell gondolni:d
Köszi:)))
Engem az sem mentett volna meg ha lereagálja az sms-ket.............lapáton vagyok:(
Na én is ebben hiszek.
De így is ellehet szúrni. :D
Sajnos gyáva az ember kimondani néha ami a fejében van, mert fél hogy megbántja azt akit szeret, vagy ép elveszíti. Így inkább magában forog. :)
Sajnos ez vezet pont szakításhoz.
Bár úgy lett volna,de nem:(
Legalábbis szerintem!Egyszerűen nem jöttem be:(
Írtam egy gorombát, de kitöröltem.
Mi sem áll távolabb tőlem mint megbántani valakit.
Igen sajnos ez valóban így van.
Akkor inkább skyp :D