Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Meg tudná valaki mondani, hogy szoptatós párnához polisztirol gyöngyöt hol lehet kapni? fórum

Meg tudná valaki mondani, hogy szoptatós párnához polisztirol gyöngyöt hol lehet kapni? (tudásbázis)

2013. jan. 13. 20:18

A polisztirol golyó helyett használjatok inkább természetes anyagot, ami nem nyomódik össze és nem kell cserélni sem.

Én a tönkölypelyva töltettel használom, lehet is így rendelni a szopipárnát, de te magad is vehetsz hozzá ilyen töltetet és beleteheted.

Ennél jobb dolgot nem tehetsz magaddal és a babáddal.

Mivel a tönkölyhéj magas kovasav tartalmú, így fájdalomcsökkentő, gyógyító, nyugtató hatású, az atka soha nem fog megtelepedni benne, nem vált ki allergiát és nagyon jól megtámasztja a testet.

15. aniju
2012. jún. 2. 12:36
azt szabad tudni, h mekkora kiszerelésben lehet venni? :) (nem kellene 100kilcsi)
14. boszorkánylepke (válaszként erre: 13. - Daniko.)
2010. okt. 20. 12:20

Köszönöm szépen, sokat segítettél/segítettetek.

Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz beszerezni.

De nem adom fel....

2010. okt. 20. 10:30

Én karácsonyra készítettem babzsákfotelt a lányomnak. Megkerestem a www.nikecell.hu honlapot.

Ott a Kapcsolatok menüben a Kereskedésekre kattintottam. Akkor találtam egy megyékre osztott országtérképet. Az aktuális megyében kiadja a kereskedések utólérhetőségét. Amikor én kerestem, akkor éppen nem volt raktáron, de pár nap alatt meghozatták.A hivatalos neve: habosított polisztirol gyöngy

Remélem tudtam segíteni.

12. Szamó
2010. okt. 18. 11:09
Én ott vettem, ahol a párnát. Árulnak utántöltéshez....
2010. okt. 18. 10:59

Biztos hogy a dua nem jó hozzá? Nagyon másképp tartja azt a formát mint amire kitalálták? Duával lenne kitömve azt is lehet hajlítgatni.

( remélem arra gondolok amiről itt szó van )

Én úgy láttam a mérete olyan mint egy hosszú henger, kitömve. Mérete 25 - 30 cm X 100 cm es lehet.

Az én időmbe nem volt ilyen kb 1 éve bukkanhattam rá a neten.

És aki tud varrni csinálja meg, mert abból az összegből amibe kerül, kb 3 is csinálhat. Mindegyiket másik huzattal...

2010. okt. 18. 10:49

Én már próbáltam keresgélni, mert a szoptatós párna 7- 8 ezer forint. :(

Úgy gondolom, ha megvarrom - szeretek és tudok is varrni -, sokkal olcsóbban jövünk ki.

9. Jucus14 (válaszként erre: 4. - Boszorkánylepke)
2010. okt. 18. 10:47
Ugyan az a hungarocell gyöngy.
8. gne2 (válaszként erre: 4. - Boszorkánylepke)
2010. okt. 18. 10:47

Akinek eddig javasoltam, hülyének nézett, bocsi.

Igen, úgy szokták árulni zsákokban. A "könnyűbeton" készítéséhez használják. Ez a fajta jó a babzsákfotelhez is, jóval olcsóbb, mint ha boltban veszed meg.

2010. okt. 18. 10:46
Köszönöm a segítséget, akkor építőanyag kereskedéseket érdemes megnéznem.
2010. okt. 18. 10:46

Én a tűzepén vettem. :)

Igaz legalább 2 vagy 3 párna is kijön belőle, de idővel összeesik így lehet utána tölteni.

Ha jól emlékszem, olyan 1800.- vagy 2000.- volt.

Tölteni igazán izgalmas volt :)

2010. okt. 18. 10:45
A győri Praktikerben már kerestem, de ott úgy néztek rám, mintha a holdról jöttem volna. :(
4. boszorkánylepke (válaszként erre: 3. - Gne2)
2010. okt. 18. 10:44
Nem tartom viccesnek, mert szerintem szigetelőanyagként használják..
3. gne2
2010. okt. 18. 10:44
Tüzépen. :) Komoly, nem viccelek!
2010. okt. 18. 10:43
én varrodában vettem
2010. okt. 18. 10:42
Meg tudná valaki mondani, hogy szoptatós párnához polisztirol gyöngyöt hol lehet kapni?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook