Meg tudná valaki mondani, hogy szoptatós párnához polisztirol gyöngyöt hol lehet kapni? (tudásbázis)
A polisztirol golyó helyett használjatok inkább természetes anyagot, ami nem nyomódik össze és nem kell cserélni sem.
Én a tönkölypelyva töltettel használom, lehet is így rendelni a szopipárnát, de te magad is vehetsz hozzá ilyen töltetet és beleteheted.
Ennél jobb dolgot nem tehetsz magaddal és a babáddal.
Mivel a tönkölyhéj magas kovasav tartalmú, így fájdalomcsökkentő, gyógyító, nyugtató hatású, az atka soha nem fog megtelepedni benne, nem vált ki allergiát és nagyon jól megtámasztja a testet.
Köszönöm szépen, sokat segítettél/segítettetek.
Nem is gondoltam, hogy ilyen nehéz lesz beszerezni.
De nem adom fel....
Én karácsonyra készítettem babzsákfotelt a lányomnak. Megkerestem a www.nikecell.hu honlapot.
Ott a Kapcsolatok menüben a Kereskedésekre kattintottam. Akkor találtam egy megyékre osztott országtérképet. Az aktuális megyében kiadja a kereskedések utólérhetőségét. Amikor én kerestem, akkor éppen nem volt raktáron, de pár nap alatt meghozatták.A hivatalos neve: habosított polisztirol gyöngy
Remélem tudtam segíteni.
Biztos hogy a dua nem jó hozzá? Nagyon másképp tartja azt a formát mint amire kitalálták? Duával lenne kitömve azt is lehet hajlítgatni.
( remélem arra gondolok amiről itt szó van )
Én úgy láttam a mérete olyan mint egy hosszú henger, kitömve. Mérete 25 - 30 cm X 100 cm es lehet.
Az én időmbe nem volt ilyen kb 1 éve bukkanhattam rá a neten.
És aki tud varrni csinálja meg, mert abból az összegből amibe kerül, kb 3 is csinálhat. Mindegyiket másik huzattal...
Én már próbáltam keresgélni, mert a szoptatós párna 7- 8 ezer forint. :(
Úgy gondolom, ha megvarrom - szeretek és tudok is varrni -, sokkal olcsóbban jövünk ki.
Akinek eddig javasoltam, hülyének nézett, bocsi.
Igen, úgy szokták árulni zsákokban. A "könnyűbeton" készítéséhez használják. Ez a fajta jó a babzsákfotelhez is, jóval olcsóbb, mint ha boltban veszed meg.
Én a tűzepén vettem. :)
Igaz legalább 2 vagy 3 párna is kijön belőle, de idővel összeesik így lehet utána tölteni.
Ha jól emlékszem, olyan 1800.- vagy 2000.- volt.
Tölteni igazán izgalmas volt :)