Meg szeretnék változni. De hogyan fogjak hozzá? (beszélgetés)
:)
hááát, aludni szeretek
Ha egyszer elkezded és egy nap kimarad időhiány miatt,akkor úgy fog hiányozni,el sem hiszed!
Én Béres Alexradát szeretem a legjobban,vele szoktam itthon edzeni,nagyon klassz dolog!
Mindenemmel gond van:
nincs önbizalmam, csúnya vagyok
nincs munkám, de nem is merek keresni, mert csúnya vagyok, meg csak érettségim van, az meg mindenhová kevés. Ha legalább szép lennék, talán könnyebben találnék munkát, de ahhoz, h. szép legyek, pénz kell, ahhoz meg a munka. Kb. ilyen ördöögi körben vagyok, képtelen vagyok kitörni.
Én ha fáradt vagyok,elkezdek tornázni és minden feszültség elillan!
Nincs kedved hozzá?
Barátaim nincsenek, családom van, de olyan kedvtelen vagyok, h. nem bírok velük sem foglalkozni.
Ez olyan tavaszi fáradtság, ami már vagy 2 éve tart.
Teljes mértékben használhatatlan vagyok, üresen telnek a napjaim, lusta dög vagyok.
De ebben a korban lehet még ezen változtatni?
További ajánlott fórumok:
- 15 éve nem ettem húst, most szeretném visszavezetni az étkezésembe, hogyan fogjak hozzá?
- Hogyan fogják hozzá magamnak a zselés műkörmözéshez, ha még nem csináltam soha? Tanácsok?
- Júniusig szeretnék leadni 5 kg-ot, illetve életmódot váltani, hogyan fogjak hozzá?
- Autó formájú tortát szeretnék a kisfiam 2. születésnapjára. Ötleteket várok hogyan fogjak hozzá.
- Angolul szeretnék tanulni. Hogyan fogjak hozzá? Keressek nyelvtanárt? Ki, mit ajánl? Minden tanács jól jön.
- Házi csigatésztát szeretnék csinálni, hogyan fogjak hozzá?