Még nincs babám, és még terhes sem vagyok, de már most vásárolgatok bébiholmikat!Ez már túlzás igaz?Vagy nem lehet elég korán felkészülni rá (tudásbázis)
Nagyon jó ,hogy megírtad!!!
Milyen igaz. Nos én is sokkedvességet kapok vissza a kis babarucikért. Kifejezetten jól esik. Pedig mikor megveszem még azt sem tudom hová-kihez fog kerülni.
Nem hiszek a babonában.
Csak hogy ne a babonásak legyenek itt túlsúlyban én is hozzászólok.
Amióta saját jövedelmem van kb. 10 éve, azóta vásárolgattam babaholmikat (csak úgy, ok nélkül a pillanatnyi érzelmek hatása alatt). Mindegyiknek mindig meglett a helye, ahol nagyon örültek neki, igaz előtte évekig én nézegethettem és simogathattam őket otthon (közben álmodoztam a nagy Őről és szemünk közös fényéről)...
Két és fél éve véletlenül (minden görcsölés nélkül, sőt védekezésünk ellenére) pottyant közénk a csillag.
És láss csodát, legalább a százszorosát kaptam vissza babakelengyéből (is) a rokonoktól, barátoktól, mint amit én annak idején vettem és továbbadtam.
Szóval az én tanácsom az, hogy ha jól esik és nem a kenyérrevalót költöd, hát semmi akadálya annak, hogy vásárolj.
Nagyi vagyok már. De ha meglátok egy csini rucit ...hát...előfordul,hogy megveszem.
Biztos lesz még unokám.
Vagy a családban kisbaba.
előre azért nem vásároltam semmit! de, amint hallottuuk-láttuk 7 hetesen a szívhangot, lassan (és főleg titokban:D) elkezdtem bodykat, meg kis zoknikat venni:). Inkább csak azért, hogy vegyek neki 'valamit'. emlékszem, hogy amikor egy pár kiszoknija volt, hét-nyolc hetesen, akkor azt tettem ki és mindig láttam, így akkor az a zokni jelképezte őt kb, mivel még nem mozog, nem nő a hasad, ez egy kézzelfogható dolog tőle. A terhességi tesztet mégsem úgy nézed mint egy kis zoknit:)
Három hónaposan, amikor még persze nem volt egyértelmű, hogy nálunk jön a baba, a boltban megkérdezte a nő, hogy fiúnak, vagy lánynak nézelődöm. Mondtam, hogy valami zöldet, vagy sárgát keresek:D
Szóval ráérsz vásárolni, ha jön a bébi, márcsak a neme miatt is. Utólag én sem vennék már ennyi uniszex szinű dolgot:)
Ez a babaholmi vásárolgatás abból is fakadhat,hogy már nagyon vágysz egy kisbabára...
Szerintem ez túlzás,ha terhes is leszel ráérsz akkor is kb az 5 hónap után vásárolgatni.Nyugi akkor is eltudsz költeni egy csomó pénzt,most még magadnak vásárolj:)
Azért nem kell egyből az ember fejét venni!!!
Egy rugi és egy kiscipő még nem a világ!!!Azóta sem vettem semmit!!!!!
Túlzás, sőt meglehetősen gyerekes dolog!
Várj még azzal a gyerekvállalással..
További ajánlott fórumok:
- Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?
- Ki milyen vitamint szed, hogy felkészüljön az őszre, télre?
- Miért baj az ha előre készül a babára az ember és vásárolgat? Nem vagyok babonás!
- Mikor érezted felkészültnek magad az anyaságra?
- Mennyire lehet felkészülni az anyaságra? Vagy jön ösztönböl is?
- Vizsga felkészülésre elég lehet egy hét idő?