Még nem indították be a fűtést, és nagyon hideg van a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ne mondd már hogy 19 fokban fázol?
Nálam egész nap nyitva vannak az ablakok, most jöttem be a kertből, mozogtam, nem rég vettem hosszú ujjút. Így nyitott ablaknál még most is 19 fok van bent, amíg nem akarok aludni, be se csukom.
Számítottam ilyen megjegyzésre. :D
Az első kettő, amit megtanultam sütni, az a tepertős pogácsa és a lekvárosbukta volt. Anyukám ősöreg villanytűzhelyének sütőjében mindig jól sikerültek. A bajok akkor kezdődtek, amikor a saját konyhámban gázsütővel próbálkoztam. Gyanítottam, hogy nem volt rendesen beállítva, de nem találtam senkit, aki foglalkozott volna vele, ezért vettem helyette kombinált tűzhelyet. Arra gondolok, hogy még nem tapasztaltam ki eléggé, azért vannak kudarcaim.
Én már tököt nem sütök. Évek óta egyik rosszabb, mint a másik. Ingyen adnák, se cipelném haza. 2-3 édesburgonya sütőben finom, nem zsákbamacska.
Dinnyével ugyanez, kell a francnak több ezerért répásan, hugyosan, ízetlenül.
Akkor az nem a sütő hibája:D
Nekem nagyon bejön a kombinált, bár a gázsütőben is minden jól sikerült, de ez sokkal gyorsabb!
Ahol èn laktam távfűtéses lakàsban ott a gàz minden formája tilos volt.
Csak villanytűzhely lehetett.
Mèg a kempinggàz miatt is volt feljelentés.
Nem, a tűzhely MVM-hez tartozik, fűtés a Távhőhöz.
Gázért eddig 3 havonta 4 ezer körül fizettünk korlátlan használattal, ezen lehet, hogy emelni fognak valamelyest.
Távhőnél idén áttértünk egyenletes számlázásra.
Tisztában vagyok vele, hogy a panelben nincs gáz-mérő, ezért is távfűtés!
Arra lettem volna kiváncsi, hogy a tűzhely fogyasztás is a lakás-fűtéshez tartozik?
Bocs, hogy ilyen tájékoztatlan vagyok, de még nem éltem távfűtéses lakásban!🙃
Milyen tűzhelyhez nincs mérőóra?🤔
Nálunk minden villannyal működik, (lecseréltük a gázt) a nyár elején szereltettünk be hűtő-fűtő inverteres split klímát, ami lényegesen kevesebbet fogyaszt, mint a gáz
Ilyenkor örülök,hogy màr nem èlek távfűtéses lakàsban.
Akkor gyújtok be mikor akarok.
További ajánlott fórumok:
- Házközponti fűtést önkényesen lejjebb vitték, hideg van, mit tehetünk?
- Nagyon idegesít, hogy ebben a nedves hidegben nincs hol...
- Kislányom 20 hónapos, és nagyon gyakran kipirosodik a két arcoskája.nem csak meleg, ill. hideg hatására. Szerintetek?
- A fogam nagyon begyulladt milyen természetes szerrel lehet rá pakolást tenni? A a hidegvizes kendö nem sokat segitette:(
- Hat éves kislányomnak a hidegben nagyon kiszáradt az arcbőre, mit ajánlatok mivel kezeljem?
- Régi típusú ablakaink vannak, úgy látjuk, hogy a redőnynél nagyon jön be a hideg. Mit tehetünk?