Meg lehet szüntetni a munkaviszonyt visszamenőleg? (tudásbázis)
Nem, visszamenőleg nem lehet megszüntetni. Én nem ismerek ilyen lehetőséget.
A munkáltatód létezik még? Visszevesznek dolgozni?
Azt megteheted szerintem, hogy felmondasz 4-én felmondási idő nélkül, tehát azonnali munkaviszony megszűntetéssel, és kéred, hogy a szabadságot fizessék ki. Időarányosan meg kell maradnia, de a többit, főleg ha a cég nem is tartana igényt a munkádra, akkor megteszik. A legjobb az lenne, ha ők mondanának fel, esetleg kis végkielégités, szabadság, stb. kifizetésével.
Nem lehet megszüntetni. Eddig védettséged volt, egészen 4-ig (gyermek hároméves koráig). Ekkor a szabadságaidat kellene kiadnia rögtön (ha ezt nem teszi meg, akkor ennek megfelelő ellenértékű pénzben kell megváltania), és ha fel akar mondani, ezután kell rendes felmondással (megfelelő indoklással!!!) megszüntetnie a munkaviszonyodat (kifizetve a végkielégítésedet és a felmondási időre járó béredet).
Minden más Mt ellenes.
Oké!Leírom,hátha más is hasonló cipőben jár!
Szóval a kérdés:meg lehet szüntetni a unkaviszonyt visszamenőleg?A Gyes-em most járt le 4-én.
A bent maradt szabit kellene kiváltani,de a munkáltatóm nem fizeti ki.
További ajánlott fórumok:
- Ha szemeteltem és felírták a rendszámomat, de negyed óra múlva visszamentem és összeszedtem a szemetet akkor lehetek bajban?
- Hol lehet utánajárni annak, hogy mennyi munkaviszonnyal rendelkezem?
- Hogy lehetne a nyelvemről megszüntetni a fehér lepedéket? Mitől van ez?
- E-mail címet meg lehet szüntetni?
- Azt nem tudja valaki, hogy magán nyugdíjpénztári tagságot meg lehet e szüntetni, ha igen vissza adják e a pénzt?
- Végrehajtó lefoglalt egy bankszámlát. Meg lehet szüntetni?