Meg lehet érezni, hogy a pocakban lévő gyermek milyen nemű? (tudásbázis kérdés)
Én mind a kettő gyerkőcnél mellé fogtam.
Még akkor is az ellenkezőjét állítottam amikor a doki mondta, hogy látja a kukacot. ÁÁÁ az csak a köldökzsinor lehet:P
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy csavaros észjárású szegény ember. Elhatározta, hogy meggazdagodik. Azt találta ki, hogy kihírdeti hetedhét országba, hogy ő meg tudja jósolni, kinek milyen gyermeke fog születni.
Tódultak is hozzá mindenfelől a kiváncsi asszonyok, lányok.
Csavaros eszű emberünk mindenkinek mondott valamit, ami éppen eszébe jutott, majd fogott egy szép nagy könyvet és bejegyezte annak az ellentétét, amit jósolt.
Namost, ha valakinek bejött a jóslat, nem ment reklamálni, ha nem jött be, annak megmutatta a nagykönyvet és azt mondta, biztosan rosszul emlékszik az illető, hiszen fel van írva az adott jóslat.
Hát így volt, mese volt, de üzletnek nem rossz.
:)
A kislányom születése elött veszitetten el az egyik nagymamámataki nagyon fontos volt nekem,amikor a temetésére utaztam volt egy érzésem,lesz egy lányom és az emlékére a nevét fogja viselni.Mikor terhes lettem nem volt semmilyen megérzésem,de mivel nem szeretnénk több gyereket lányra gondoltam.Anyukám végig fíút mondott,az uh.-on 36.héten mondták talán lány.
37.-héten meglett kislány,biztos vagyok benne nem szerettem volna kevésbé egy kisfiút sem,csak a megérzéseimben csalódtam volna:-))
szerintem is meg! Én mikor kiderült, hogy terhes vagyok, azonnal megmondtam, hogy lányom lesz! Mig ki nem derült mindenkitől azt hallgattam, hogy tuti fiú,mert a pocakom olyan formájú....nem volt igazuk:)))
Egy anya az anya!!!:) Mindent tud, érez!!!
ja meg lehet érezni, csak legfeljebb nem jön be
:-)
de elég nagy az esély, hogy eltalálod, 50 % az rengeteg.
Sziasztok4
Nekem az első terhességemnél mindenki azzal jött,hogy milyen csúcsos a hasam,biztos fiú lesz.Nos szép kislányunk született.A második terhességemnél annyira ficergett,hogy azt mondtam ilyen örökmozgó csak fiú lehet.Ő is lány lett.
Viszont most várjuk a 3.babánkat.
Annyira más ez a terhesség mint az előző kettő,hogy már magam sem tudom mit higgyjek:)
Márciusban kiderül:)
Nem éreztem meg! Fiam lett Laca :)
de viszont sokáig hánytam, és mondtam tuti nagy haja lesz, az lett :D
Én az első 3 honapot végig hánytam,én mondtam is,hogy tuti kislány!Erre az UH-on benyögik,hogy fiu!Még a 38. hetes UH-on is azt mondták,fiú,én válltig állítottam,lányt érzek,és Fannika lett...:))
Én éreztem!
:DDDDDD
Ennyit az utcai tenyérjóslásról...
Sziasztok!
Az első lányomnál én 100 százalékig biztos voltam a nemében.Persze baromira lányt szerettem volna.Szerintem is csak véletlenül eltaláltam.A másodiknál,szegénykém 24 hetes koráig Kristóf volt,mert biztos voltam benne,hogy fiú.Aztán elkezdtünk lánynevet keresgélni.Szerintem semmiből nem lehet megmondani.Se a has formája,se a terhesség menete,semmi nem mérvadó.
Sziasztok!
Szerintem is meg lehet érezni, bár nagyon nehéz elkülöníteni az érzést, a saját vágyainktól! Azt hiszi az ember, hogy érzi, hogy milyen nemű lesz, és csak később jön rá, hogy csak a saját vágya volt az, amit annak hitt.
Én megálmodtam hogy fiam születik, néhány hónappal a teherbeesésem előtt, és mikor megtudtam hogy terhes vagyok úgy is gondoltam rá, mint kisfiúra! Aztán volt egy rövid időszak, hogy úgy gondoltam rá, mint kislányra, mert azt szerettem volna, de valahol éreztem, hogy nem az, nem tudtam igazán elhitetni magammal! Utána annyira bezavarodtam, hogy inkább nem gondoltam semmire már, mondom, majd kiderül. 5 hónaposan meg is mondta a doki tutira, hogy fiú! Hát, az is lett! :)
Sziasztok!
Szerintem igen. VAgy az ember csak a vágyát vetíti ki? Én mindenesetre nagyon fiút akartam, és ahogy pozitív lett a terhességi teszt, egyből mondtam is, hogy fiam lesz, bár senki nem hitte el. És tényleg kisfiam született.
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Hány éves korig lehet gyermeket vállalni?
- Hajhullás gyermekkorban! Mitől lehet?
- Meleg párkapcsolatban lehet gyermeket örökbe fogadni?
- Van valakinek ötlete arra, hogy honnan lehetne mielőbb pénzt szerezni súlyosan beteg kisgyermek megmentéséhez?
- Óvodakezdés! Mi mindent kell beszerezni egy gyermeknek amikor kezdi a kiscsoportot?Mikor szokott lenni az első szülői ezügyben általában?