Van valakinek ötlete arra, hogy honnan lehetne mielőbb pénzt szerezni súlyosan beteg kisgyermek megmentéséhez? (tudásbázis)
Egy pici gyerek vírusos máj betegségénél minden óra számíthat.
Amiket leírtál, annak nagy része marhaság!
" Magyarországon a tavalyi évben elvégzett 47 májtranszplantáció közül összesen kettő volt élődonoros transzplantáció, melyeket kölcsönkapott műszer segítségével végeztek el a Semmelweis Egyetem Transzplantációs Klinikáján. Az élődonoros májátültetés elengedhetetlen feltétele, hogy rendelkezésre álljon az élő májszövet darabolásához szükséges, megfelelő gép."
A tavalyi év 2006!
Itt találtam a leírást:
Ez ránk nézve nem biztató.
Nem értem az egészségügyért felelősöket. Bezzeg stadionokra van temérdek pénz.
lehet nem leszek népszerü a hozzá szólásommal
de az a véleményem, hogy a Teremtő ingyen is meggyógyit mindenkit
csak kérni kell, tedd a szivedre a kezed, és kérd
Teremtő kérlek gyógyitsd meg.....
fejleszd ki a Szilárd László által tanitott
módszert
mely szerint nincs betegség, csak emergia hiányos állapot
amit tisztitással lehet javitani,
ha gyermekről van szó , a szülei is okozhatják a problémát, mert a gyermek egy membrán, és ....
harmadik, energia lények vagyunk ember ruhában, tehát már éltünk, és a halál után is a szelkünk tovább él
ha a karmájában olyat hozott ami eddig szólt, akkor el kell fogadni
a pénz a megtestesült félelmet teljesiti be a jelen életben
javaslom egy két filmet nézzél meg a youtoben
ezektől az előadóktól
dr Lenkei Gábor egészségünk titka
dr Bakanek György Ami a kötelező oktatásból kimaradt, vedd a kezedbe életed irányitását
Géczi Gábor
VIGESZ Testünk a mi Templomunk
Balogh Béla tudatalatti 10 parancsolata, mit tehetünk magunkért 2005
jobbulást , gyógyulást, és felvilágosodást kivánok MAri
Akkor láttad azt is mikor szegény kutya beleesett néha 10 néha 20 méteres kiszáradt kútba. Ez is egy nagyon érdekes eset volt mert a tulaj állítólag azért nem fedte le mert szellőztette a kiszáradt kutat. Minek? Oda is kivonultak vagy tízen az biztos és hatalmas hírnek számított mert főműsorban mutatták. Jó, hogy kimentették szerencsétlen állatot, de kíváncsi lettem volna, hogy a költségeket kifizettették-e a tulajjal.
Nem szeretném ezzel offolni a fórumot csak érdekes dolgok ezek mikor takarékossági okokból emberek halnak meg.
Nos, ez nem egyszer eszembe jut amikor iylet látok
Láttam azt a macskás hiradót
Küldött engem is már a mentő saját lábon a közeli ügyeletre.
Mondhatni igaza volt, mert itt vagyok. Csak azt akkor nem lehetett tudni
Szegény az ország!
De ahogy tudom, a donorhiány az alapvető ok Mo-gon a májátültetéssel
Ezért kérdeztem, miért N.ország, mert itt ugye van donor
Talán csecsemő esetén van gond a technikával?
Nem tudom.
De miért is Németország?
Mo-gon mi akadálya?
Nem semmi pénz lehet
Csak a donornak min. 2 hetet kell kórházban lenni, ha sikeres a műtét
Mert operácio kezdetén is lehet olyan gond a donornál, hogz visszavarják és nem ültetnek át
És akkor még egy egészségews embernek is kint kell lenni, aki adonorral és a gyerekkel is törődik, hiába vannak ugye kórházban
Rokon vagy idegen donor?
Ne hábordj fel, mert támogatja a tb
Igay kevés történik, aminek a legnagyobb oka a donorhiány, bár ebben az esetben élődonor is alkalmazható
Én nem tudok segíteni, de nagyon felháborítónak tartom, hogy életmentő műtéteket nem támogat a társadalombiztosító. Szerintem elsősorban ez az ő feladatuk lenne. Sajnos egyre inkább afelé haladunk, hogy akinek van pénze az tudja gyógyíttatni magát vagy gyermekét, akinek nincs az meg nem számít.
Szerintem valakinek kezébe kellene venni az ügyet nagyon sürgősen mert az egy hónap nagyon kevés és gyűjteni minden megoldható helyen. Itt is a facebookon, hirdetésekben, házalva vagy bárhogyan.
További ajánlott fórumok:
- Ha egy anyuka kisgyermekkel tér be a Nemzeti Dohányboltba, kiszolgálják?
- Házasság megmentése, de minden áron?!
- Új rendelet: kirúghatják a kisgyermekeseket és nyugdij előtt állókat
- Van valaki akinek a kisgyermeke hiszti közben elájult? Kinek mi a megoldás az ilyen esetekre?
- "Életveszélyes, " egy 2-3 év közötti kisgyermek nyakában a lánc, vagy nem?
- A kisgyermekkori megfázásról a tények tükrében