Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mazsolás kalács puncsöntettel recept

Mazsolás kalács puncsöntettel recept

A Mazsolás kalács puncsöntettel hozzávalói:
100g mazsola tejben, rumaromában beáztatva

Fél szikkadt mazsolás kalács

8 dl tej
1 zacskó főzős puncsos pudingpor
6 ek cukor


A Mazsolás kalács puncsöntettel elkészítési módja:
A mazsolát előző este beáztatom tejbe, rumaromába. 6 lapos, de mélyített tányérra 1-1 vastagabb szelet kalácsot felkockázok. A kissé módosított mennyiségekkel megadott alapanyagokból megfőzöm a pudingot, majd belekeverem a mazsolát Egyenletesen ráöntöm a kalácskockákra. Hagyom 2-3 órát szobahőmérsékleten, kissé be is szívja a kalács, a puding meg is dermed.

Nem éppen fogyókúrásoknak ajánlom, annál inkább édesszájú gyerekeknek.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mazsolás kalács puncsöntettel elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook


Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.