Foldieper túrótorta recept
A Foldieper túrótorta hozzávalói:Hozzávalók
50 dkg túró
20 dkg Rama
20 dkg porcukor
2 tojássárgája
2 dl tej
2 kanál zselatin
30 dkg eper, vagy más gyümölcs
20 dkg babapiskóta
A Foldieper túrótorta elkészítési módja:
Elkészítés A forró tejben felolvasztott, majd langyosra hűlt zselatint turmixgépben kikeverjük a többi hozzávalóval. A tortaformát kiöblítjük hideg vízzel, beleöntjük a krémet, rászórjuk az epret, amely elmerül. Végül a tetejére rakjuk a babapiskótát, meglocsoljuk rummal, és 4-5 órára hűtőbe tesszük. Tálra borítjuk, hogy a piskóta legyen a torta alja, tejszínhabbal, eperrel tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: bd8f0b56fe, 2012. aug. 18. 17:17
A foldieper túrótorta elkészítési módja és hozzávalói.