Mától van RTL 2? (beszélgetés)
Én sem találom, ejjj. :S
Igaz nem is kerestem, kéne egy futtatás nem? Vagy mi a tök van? Upc-s vagyok, kábeles, bejön?
TL2 a T-Home kínálatában
attila.scourgeofgod, 2012. július 12. - 17:24
RTL2 logoA T-Home az elsők között teszi majd elérhetővé az RTL2 csatornát, így azt az előfizetők már az indulásától kezdve láthatják.
2012. október 1-től elérhetővé válik az RTL2 csatorna a T-Home kínálatában. Az RTL2 műsorkínálatában megtalálható lesz a már többször halasztásra ítélt I love Gjoni reality, a Legyen Ön is Milliomos, a Szombat esti láz, sorozatpremierek, napi valóságshow és magyar gyártású showműsorok.
Az RTL2 várhatóan a Családi csomagban , a 20-as programhelyen lesz elérhető, a Reflektor TV helyén, mely kikerül a kínálatból.
A szolgaltatok ahol nezni lehet aa RTL2-t : Hello HD Kft, Magyar telekom nyrt, PR-Telecom zrt, Tarr Kft, UPC, Vidanet zrt
Hogy ezek a szolgaltatok hol leteznek fogalmam nincs, a UPC es T-Home-on kivul egyikrol sem hallottam meg. Remelem a Digivel is szerzodest kotnek hamarosan.
Ma megnéztem az RTLII Most-tot és csak pénzért nézheted meg a műsorokat(Vacsoracsata meg egy pár ingyenes,de a többi nem)!Ki van ez találva...
"Az RTL II tartalmait havi előfizetési díj ellenében lehet megtekinteni."
RTL Most-on megnézheted online, igaz csak utólag. Persze csak ha mégis hiányozna valamelyik műsor.
(Nekem most a 3.-i Forró nyomon hiányzik, de majd megnézem utólag)
Na ezeket el is felejtettem.
Bakker
Azért én egy pöppet pipa vagyok.
Bakker, és az Utazó is azon lesz. Pedig az tök jó :((
Nyilván nem a Delhussa műsorát sajnálom.
Na, ötletet adtál:)
Megnéztem a szobába a felvevős beltérin bejön. A nappaliban sima beltéri van, ott nem jön be.
Nem tudom, hogy mi van...
Két beltérim van, a régebbin nem jön be. Az újabb, amit kb. 1 éve kötettem be, egy egészen kicsi beltéri. Azon meg bejön.
Sziasztok!
Akinek kébelos UPC-e van annak van RTL II?
További ajánlott fórumok:
- Életmódváltás mától - valaki betársul?
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Norbi Update mától 2012.07.20. Ki tart velem?
- Elegem van a sok szekálásból és mától koplalni fogok.
- Küzd velem valaki mától? Mozgással és odafigyeléssel együtt menni fog! :)
- Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk!