Második, harmadik esély?! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Második, harmadik esély?!
"Naplóm, 2016. március 18.
Közeleg az év vége"
Ezt csak én nem értem?
Évekig csaltad vele a férjedet, és mit vársz tőle?
Ha a házasságod olyan rossz, hogy más férfi mellett keresed a boldogságot, akkor először azt számold fel, és tedd magad szabaddá.
Csodálkozol, hogy nem téged vett feleségül? És ha igen? Később őt is csalni fogod a következővel? Kérdezi ő ezt magában!
Engedd el, hagyd hogy élje a saját életét, és te is rendezd le először saját magadban, hogy mit is akarsz? Férjedet, a jelenlegi családodat, vagy valami/valaki mást. Teremts magad körül tiszta helyzetet. Döntsd el, hogy a férjed, vagy valaki más?
A férjeddel zárd, le a kapcsolatod, és kezdj új életet.
A szeretőd, is hagyd.
Lesz más!
Ha valóban annyira szép lett volna az a 3 eltöltött év, akkor nyilván te vagy, aki feleségül vesz, és nem hagy el másért. A társadat, azt az embert árulod el, aki melletted tette le a voksát, téged választott, egy olyanért, akinek nem kellettél, de utólag azért szívesen beléd ürít.
Azért nem keres, mert le se car. És pont ezért is hagyott el, és vett el mást. Ennyi.
Ebből, ezúttal nem engedek, egy kicsit se!
Tavaly Karácsonykor is végig az eszemben volt: emlékeztem az utolsó együtt töltött ünnepre. A kis műanyag karácsonyfánkra, és arra, milyen boldogok is voltunk akkor...
Ugrás a teljes írásra: Második, harmadik esély?!
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat MÁSODIK és HARMADIK szavával együtt kezdj új mondatot!
- Az utolsó szó második és harmadik betűjével írj új értelmes szavat
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- Miért vállaltatok második..harmadik stb. babát?
- Első házasság a szerelem diadala, második a remény diadala, harmadik házasság a hülyeség diadala. Mit gondolsz róla?!
- Milyen volt az első, második és a harmadik terhességed? És mi lett lány vagy fiú? Melyik szülés volt a legkönnyebb?