Másnak is fájt a feje tegnap? De nagyon erősen... (beszélgetés)
amúgy egyszer egy buliban mondott nekem egy módszert egy tök fura csaj. fájt a fejem és senkinél nemvolt gyógyszer, hazamenni nem akartam...
szóval azt mondta, hogy mondogassam magamban azt, hogy "tudomásul veszem, hogy jól vagyok". a fájdalom szó semmiképp ne legyen benne. kipróbáltam, kb 20 percig mondtam magamban és ELMÚLT! nem akartam elhinni.
azóta nem vagyok ilyen türelmes, de ha valahol vagyok, és hirtelen nincs nálam gyógyi, akkor nagyon nagyon sokat segít ha erre gondolok, és nem arra, hogy jajdefáj. lehet érezni a különbséget :)
a troggerpontokat érdemes megpróbálgatni minden krónikus fejfájósnak.
angolul van, de szerintem nyelvtudás nélkül is el lehet igazodni.
A frontérzékenység egyértelműen lelki eredetű problémára vezethető vissza.
Én is frontérzékeny voltam, hidegre leginkább. Ilyenkor az ízületi fájdalmaim erősödtek fel. De utóbb már melegfrontkor is fájdogált a fejem.
Mióta sikerült a kiváltó okot megszüntetni, a tüneteim nem jelentkeznek. :)
Szeretettel kívánok nektek is testi-lelki harmóniát.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon félek. Tegnap kórházba került a kutyám, egy héten...
- 15 éves kutyámat tegnap vesztettem el, nagyon hiányzik
- Nővérem tegnap este nagyon sokat hányt. Most pedig szinte csak vér volt a széklete, nem akar orvoshoz menni! Mi baja lehet?
- Negatív lett a tesztem tegnap, mára nagyon beteg vagyok. Covidos vagyok mégis?
- Pár hete nagyon erősenn elkezdett hullani a hajam. Nincs 4 hónapja hogy szültem. Szted mitől lehet?
- Barátomnak tegnap délután óta hasmenése van, éjszaka már hányt is, azóta nagyon sokszor. Lehet szalmonella?