Mascarpone-s szendvicskrém recept
A Mascarpone-s szendvicskrém hozzávalói:500 g mascarpone
5 szelet bármilyen párizsi
5 tojás
1-1 teáskanál majonéz, mustár
só, törött fehérbors
1 csokor snidling vagy egy fej lilahagyma
A Mascarpone-s szendvicskrém elkészítési módja:
A tojásokat keményre főzzük. Kikeverjük a krémet: egy tálba szedjük ki a mascarpone-t, majd vágjunk a szokásosnál kicsit vastagabb párizsi szeleteket. Kockázzuk őket apróra, és keverjük el a krémmel. Hozzáadjuk snidlinget, vagy bármely tetszőleges zöld fűszert. A főtt tojásokat törjük apróra, és keverjük hozzá a krémhez. Ízesítés: jó nagy csipet só, kevés bors, majd a mustár, és majonéz is belekerülhet. Érdemes folyamatosan kóstolni egészen addig, míg egy kellemesen sós krémet kapunk, amiben már nem a mascarpone ízét lehet egyedül érezni, de azért megmutatkozik benne. Az elkészült krémet tegyük hűtőbe 20-30 percre, addig összeérnek az ízek. Végül készítsünk jól átsült pirítós kenyeret, és kenjük rá a szendvicskrémet. Remek kombináció lesz belőle.
Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. júl. 18. 06:28
A mascarpone-s szendvicskrém elkészítési módja és hozzávalói.