Márványsajtos csirkemell recept
120 perc
A Márványsajtos csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemell filé
tojás,
liszt,
zsemlemorzsa,
10-15 dkg bacon szeletelt szalonna,
15-20 dkg márványsajt,
1-2 nagy doboz tejföl,
A Márványsajtos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és a szokott módon bepanírozzuk. Egy jénai tálat, vagy lapos tepsit kibélelünk a bacon szalonnával, egymás mellé rátesszük a bepanírozott csirkemell szeleteket. Rámorzsoljuk a márványsajtot és ráöntjük a tejfölt, hogy befedje a húst. Óvatosan sózzuk, mert a szalonna és a sajt is sós.Sütöben készre sütjük.
Ha megsült szeletelhetjük. Rizzsel, burgonyával, salátával tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: 363d535da9, 2007. júl. 14. 14:34
A márványsajtos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.