Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Márványsajtos csirkemell recept

Márványsajtos csirkemell recept

Elkészítési idő 120 perc

A Márványsajtos csirkemell hozzávalói:
1 kg csirkemell filé
tojás,
liszt,
zsemlemorzsa,
10-15 dkg bacon szeletelt szalonna,
15-20 dkg márványsajt,
1-2 nagy doboz tejföl,


A Márványsajtos csirkemell elkészítési módja:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk és a szokott módon bepanírozzuk. Egy jénai tálat, vagy lapos tepsit kibélelünk a bacon szalonnával, egymás mellé rátesszük a bepanírozott csirkemell szeleteket. Rámorzsoljuk a márványsajtot és ráöntjük a tejfölt, hogy befedje a húst. Óvatosan sózzuk, mert a szalonna és a sajt is sós.Sütöben készre sütjük.

Ha megsült szeletelhetjük. Rizzsel, burgonyával, salátával tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A márványsajtos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook