Főoldal » Receptek » Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei » Marokkói babkrém (Bissara) recept

Marokkói babkrém (Bissara) recept

A Marokkói babkrém (Bissara) hozzávalói:
2 doboz 40 dkg-os fehérbab-konzerv,
3 evőkanál apróra vágott, friss korianderzöld,
3 evőkanál apróra vágott, friss menta,
4 gerezd fokhagyma,
1 kávéskanál őrölt kömény,
negyed kávéskanál cayenne bors,
1 citrom leve,
1 dl extra szűz olívaolaj,
1 kávéskanál só.


A Marokkói babkrém (Bissara) elkészítési módja:
A pástétom hozzávaóit egyszerűen összeturmixoljuk, majd kistálkába adagolva pirítóssal kínáljuk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A marokkói babkrém (bissara) elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook