Márciusi divat, avagy tél és tavasz között (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Márciusi divat, avagy tél és tavasz között
:)
Köszi, bár nem én kértem...nagyon jók a honlap címek.
:D
de elég szomorú h igaz...
azért én is nézek tv-t. sőt szeretek egy-két műsort, de tudom, hogy mennyire manipulatívak.
Mellékesen szeretném mindenkinek ajánlani tavaszra a koptatott világos kék farmert, nagyon szeretem és nagyon jó a színe!
Azért írnak a divat magazinok mindig a drágább ruhákról, mert ahogy mondtátok, le vannak fizetve.
Ez olyan, mint a tv. A műsorok csak azért vannak, hogy kitöltsék az időt két reklám blokk között...
Azt nem tudom, hogy hol lehetnek ilyen boltok. Egyet szoktam látogatni, szemezgetni a kínálatából:
www.bonprix.hu
Ha jól emléxem ingyen rendelhetsz náluk katalógust is, amit kiszállítanak minden hónapban;)
Nem annyira olcsó, de vannak nagyon jó darabok 5000 ft alatt, akár cipők is.
Ez pedig szimplán zavaró. Továbbképzésre járok és szörnyű meleg van ott. Kinyitni persze semmit se lehet soha, mert ha már fizetik a számlát nem fogják fűteni az utcát...
Én pedig bele pusztulok a meleg szobába és a levegőtlenségbe.
Teljesen igaz.
Engem nagyon zavar, mert így az egész duma amit löknek mellé, hogy így-meg úgy megtaláljuk neked a tökéletes ruhát baromság.
Különben is a glamourban folyamatosan 3000 dolááros cipőket raknak a "muszáj, hogy megvedd" rovatba.
Kinek írják ezeket az újságokat?!
Nekem az a bajom, hogy sokszor esik az eső. Táska-esernyő-szatyor-tömegközlekedés... Van egy kapucnis orkán kabátom, mindenféle rejtett zsebekkel telefonnak, buszjegynek.
Sokszor a munkahelyi hőmérséklet az én nagy bajom ilyentájt. Fázós-nem fázós kollegák, nyissuk-e ki az ablakot... Ezért aztán az én nagy kedvenceim a kardigánok.
Igen, ezek mind nagyon jó megoldások, de azért dühít, hogy pont az ügyeletes "megmondjuk mi, hogy mi a divat" újságok nem tudnak kitalálni ilyen jókat:D:(
Kreatív ötletekben legalább nincs hiány:)
Ewel en is ugy vagyok mar nyari cuccot hordanenk..:)
en is igy lattam a folyoiratkba...ahogy te leirtad a cikkben...
szeretem az olyan folyoiratot amiben a divatot kozlik...de epp elenztem en is hogy ha en azokba a cuccokba elindulnenk most masnap tuti kopogna az ajton a tudo gyuszi...:))
Egyetlen ertelmes cucc volt lekozolve erre az idoszakra...
megpedig...ujjatlan fuss mellenyek..olyan amiket a teli sporot kedvelok hordanak a konnyebb mozgas erdekeben...es tobb fele fazon van ugy hogy lehet vallogatni
egy kis csizma...farmer egy vekonyabb polo..es ra a fuss melleny...igy a hatunkat vedjuk a hidegtol..de tul melegunk nem lesz..mert az ujunkat csak a polo vedi....
Jo emgoldas meg szerintem..es vastagabb harisnya...es ra rovid farmer...es kis csizmacska...felul meg egy kissebb kabatka...anyagbol..hosszabb fazon hogy vedje a derekat...es kis ovvel tokeletes szereles...:)
szeritnem...
Ez aztán egy frappáns megoldás. Köszi a kommentet.
Még mindig hihetetlen rossz az idő:(
Én már rég nyári ruhákat hordanék, ha lehetne...
szia én láttam a Mamutnál február elején: egy kedves hölgy egy melegebb fehér blézert viselt, kívülről pedig a kabáton egy nagyon elegáns barna csipkeponcsót.... olyan mintha direkt a blézerhez tartozott volna...
már melegebb idő volt az idő, de a tavaszi kabáthoz még hideg....
nagyon tetszett ez az eredeti megoldás...
Ugrás a teljes írásra: Márciusi divat, avagy tél és tavasz között