Márciusban nem várjuk a menszeszt, babát akarunk! (beszélgetős fórum)
Hali csajok!Ha van itt valaki!
Milyen volt a hétvége Gabi?
Mostanság lesz pé, ugye?Már meg se nézek semmit csak a természetre próbálom bízni magam-aztán majd sírok megint.......
jaj, nem vagyok én olyan mániákus, ne gondold! :)
Inkább az uram, de általában meg hozza rá a kedvemet! Jópofa volt hétvégén: Tudtad, hogy 6 hétig nem lehet szexelni szülés után? Magyaráztam neki, hogy az a gyermekágy időszaka. De már erre is talált megoldást.
Szerintem nem rajtunk múlik, hogy milyen ügyesek leszünk, hanem elsősorban Jó Istenen és a szervezetünkön! (meg a gólyán)
ó, ne parázz ezen, annyiszor legyetek együtt, ahányszor jól esik, nem lehet ezt muszájból, de persze Ti érzitek! Én tuti nem tudnám minden nap, valahogy úgy elvesztené számomra a varázsát a szex! De minden pár más...
És én is remélem, hogy megint kimutatja, mint múlt hónapban a teszt a p.é-t, és már csak nekünk kell ügyesnek lenni:)))))
Értelek! Remélem nem kell elhasználnod sok tesztet!
Nagyon beparáztam ezen, hogy a mindennapos szex nem célravezető :( Mindegy, a lehetőség előttünk áll!
Szia! Azért túlzás, hogy minden ok..
Még mindig azon agyalok hogy mikor ovuteszteljek? Te mikor fogsz?
Nagyon érdeklődő, bár sok mindenről én világosítottam fel :) Úgy hogy képben van az ovulációs dolgokkal kapcsolatban. Neki is az apaság az álma, úgy hogy összeillünk.
Emlékszem: nagyon kicsi voltam és mamával valami sorozatot néztünk. A főhősnő lelkesedett hogy babát szeretne, közben egy nagy fehér párnát ölelgetett.
Azon agyaltam, hogy most úgy lesz a gyerek, hogy két ember nagyon szereti egymást és elhatározzák, hogy babát szeretnének, vagy úgy hogy a nőnek párnát kell ölelgetnie?? :))
Hali csajok csak beköszönök-megy a kertészkedés ezerrel....
Már kezdek hangolódni a pe-re meg a hónapra! :)
Pontosan :) Remélem ki is fogja mutatni!
Te hogy állsz a gólya várással?
Délután, munka után fogok majd tesztelni! Nekem mivel soha nem jött meg 28 napra, így én is a 10. nap után fogom csinálni! De teszt nélkül is felismerem a peteérést általában, remélem most is. De úgy is azt tervezzük, hogy mindennap lesz összebújás! Ha meg nagyon fáradt leszek az esti tanulástól, akkor mondtam neki, hogy másszon meg mint egy hegyet :)
(Múlt hónapban nem éreztem hogy lett volna peteérésem :(
Sajna ez van :( Nekem nagyon enyhe, a görcs is. Lekopogom! Jöhetnének már a mi gólyáink is!
Amúgy tegnap vett nekem az uram ovulációs tesztet, 4 darabost :) De még nem használtam soha ilyet! Remélem majd kimutatja a peteérésemet! Bár a párom azt mondta, annyit vesz, amíg ki nem mutatja!
További ajánlott fórumok:
- Nagyon nem vártad márciusban, és mégis megjött?
- Az tényleg normális, ha márciusban szültem (császároztak), és még nem jött meg a menzeszem?
- Kisfiam 2 éves lesz márciusban. Nektek is a gyermeketek elkapta ezt a hasmenéses vírust?
- A Naprosyn befolyásolhatja a menszeszt?
- Megáll az ész, már márciusban kérik a jövő évi tankönyvek árát a középiskolában
- Érdemes márciusban szobát glettelni, festeni?