Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » .Marcipánkrémleves kesudióval recept

.Marcipánkrémleves kesudióval recept

A .Marcipánkrémleves kesudióval hozzávalói:
2 db kb. 15 cm-es marcipánrúd (lehet csokival bevont is)
7 dl tej
3 dl tejszín
tejszínspray
kb. 15 szem kesudió (nem sózott!)


A .Marcipánkrémleves kesudióval elkészítési módja:
A marcipánrudakat vékony szeletekre vágjuk. A tejjel felforraljuk, alaposan kevergetve. Amikor már langyos, hozzákeverjük a tejszínt, hűlni hagyjuk. Tálalás előtt jól átkeverjük. Amikor már tálakon van, tejszínhabbal díszítjük, durvára vágott kesudióval meghintjük a hab tetejét.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A .marcipánkrémleves kesudióval elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook