Márc. 17-től 90 napos az egyik ételszállítóval (beszélgetős fórum)
Na, nekem is a zöldbabbal volt a legtöbb bajom.
Nekem reggelik közül a szerdai ízlett a legkevésbé (gondolom ez akkor neked csütörtökre esik).
Én péntektől csinálom a "rendes" 90 naposat, mert annyira nem jöttek be ezek a felmelegített kaják.
Sok sikert!
az első napi menü után leírom a véleményem: a gyümölcs zselét meg kell szokni, mert ugye mindig az lesz a reggeli. Elsőre egy kicsit furcsa. A leves elég jó volt, meg a görög saláta is. A hús természetesen ízlett, bajom egyedül a zöldbabbal volt, amiből csak csipegettem. A szerdai nap nehezebb lesz, úgy gondolom.
Összefoglalva: nem mostanában ettem egy nap ennyi zöldséget meg gyümölcsöt...
Köszi!
Várom a véleményedet!!!
Sok sikert!
hétfőn tudom csak kezdeni, mivel a munkám miatt csak rendszertelenül tudtam volna étkezni. Meg utazgattam is emiatt, kocsival, vonattal. De ez jövő héttől szerencsére már más lesz.
Úgy gondolom, hogy mindent egy nappal elcsúsztatok, azaz a hétfői kaját eszem kedden, a keddit szerdán, így tovább. Ez azt jelenti, hogy a két viszonylag jobb nap keddre és vasárnapra kerül (akkor vannak a húsok...
Arra leszek igazán kíváncsi, hogy mikor fogok ráunni az egészre, azaz mikor jön majd a holtpont. Na de majd meglátjuk...
Amúgy meg mielőbbi gyógyulást! :)
Bocsi, de eddig nem voltam gépközelbem. A helyzet az, hogy 2 hétig tudtam csinálni, ugyanis most bokaszalag-szakadásom van, itthon fekszek, és elhalmoznak minden jó kajával. A héten csak a Fitt-Lesz Variatálat rendeltem meg, így csak ebédet hoznak.
Egyébként én túl soknak találtam a zöldségeket, 2 hét alatt alaposan rájuk is untam. Nagyon vártam a csütörtököt az édesség miatt, de sajnos nem igazán ízlett.
Ez a Variatál elég jó.
Nem mértem magam, mert elég nehéz lenne a gipsszel mérlegre ugrani, de 2-3 kg biztos lement.
Neked hogy megy?
Sziasztok!
Hétfőn kezdem a 90 napost a Gastroyalnál.
Ha kedvetek, csatlakozzatok nyugodtan! Adjunk erőt egymásnak!
Nem gond, ha nem most kezded, de lehetőleg "Gastroyalos" legyél!
Osszunk meg egymással minél több infót!
Go!
További ajánlott fórumok:
- 90 napos 2012. okt. 17-től!!!
- 6 hónapos babám egyik szeme szürkés a másik barnás.Változhat, vagy marad?
- Te rendelnél ételt 17-18 hónapos babádnak ételszállító cégtől? Ha igen melyiktől?
- Az 1 hónapos kislányom csak egyik irányba forditja a fejét szivesen, a másikba nemnagyon. Mit tegyek?
- 11 hónapos baba egyik napról a másikra nem akar nappal aludni. Mi lehet a gond? Anyukák segítsetek!
- Mik a tünetei a fogzománchiánynak? 8 hónapos kisfiamnak már 6 foga van, de még egyik sem nőtt meg rendesen, és barnás foltok vannak rajtuk.