6 hónapos babám egyik szeme szürkés a másik barnás.Változhat, vagy marad? (tudásbázis)
Akkor cáfolom:)
Még ált. iskola felső tagozatában is szőke/szőkés hajam volt! Most barna...és egyetlen egyszer nem lett befestve, vagy más módon "befolyásolva" a színe:)
Párom 3 éves unokaöcsijének az egyik szeme zöld, a másik kék
Az apja teljesen kiborult, amikor tudatosult benne, h nem fog változni
szerintünk viszont ezzel fogja megfogni majd a csajokat :)))))
A hugom kislányának egyik szeme barna,a másik szeme pedig fele barna,fele zöld!
Nagyon különleges,smmi problémája nincs a szemének!
Nagyon-nagyon szép és érdekes szerintem!
Ő 1 éves és nem változik már neki!
miért sajnos???? ez betegség, vagy rendellenesség, nincs ezen mit sajnálni.
nem hiszem hogy ezt negatívumként kéne megélni, egy kisgyerekbe meg főleg nem szabad azt az érzést kelteni hogy ez gáz... sőt, ahogy az előttem szóló is mondta, büszkének kell lenni rá!!!
a portásnak ahol baba előtt dolgoztam az egyik kék volt a másik barna... nehéz volt megszokni, de már nem is tudnám máshogy elképzelni:)
lehet hogy változik még, de az se baj ha ilyen marad, különleges lesz :)
Az én szemeim születésemkor nefelejcs-kékek voltak. Mindkettő. Aztán később átváltottak. Az egyik zöld lett, a másik sötét barna. És már így is maradok,- most 62. évemben járok...
Én ezt nem "hibának" fogtam föl soha, még gyermek- koromban sem, inkább büszke voltam rá :)
Van két szemszínű ember, és pl az unokatestvérem szeme kék, de az egyik szemében kb egy 1/3 cikk barna..
A kisfiam pedig 9 hónapos, és a mai napig kékes-barnás zöldesnek mondjuk a szemét... a másik kisfiamé kék, de hogy ebből mi lesz?! Talán barna, hacsak nem marad ilyen..
Na, akkor a családomnak "hivatalosan" is igazat kell adnom.:)
NEm emlékszel, hogy hol olvastad.
Ezt a hajszínnél már én is hallottam, de a szemszínnél még nem.
Ez nagyon erdekes ? ! Meg soha nem hallottam ilyesmit ! En biztos hogy megkerdeznem az orvost , megpedig egy szemorvost !
De , gondolom a lenyeg azon van hogy JOL lat a gyermek , nem ?
Változhat!
A kislányomnak sötétbarna a szeme, kb. 6 hónapos korától lehetett már biztosan azt mondani, hogy baran lesz.
De ami érdekes, hogy nekem is sötétbarna volt (anyukám elmondása, képek) kb. 6 éves koromig, aztán megváltozott és zöldesbarna, pont olyan, mint anyukámé. Csak a lányom születése kapcsán került ez szóba, eléggé hitetlenkedtem, hátha a képeken rosszul látszik a szín, de a családtagjaim állítják, hogy így van.:)
Szóval, még bőven változhat.
Én úgy tudom, hogy még változhat!
Vagy lehet, hogy most változik, csak nem egyformán! Vagy eddig is ilyen volt?
További ajánlott fórumok:
- Értelmes 4 betűs szavak, amiben csak egy betű változhat...
- A dolgok változnak, az anyós is változhat
- Miért változhatott meg ezek alapján a véleménye?
- Vajon változhat valaki ekkorát?
- Hányadik héttől figyelhető meg a mell eresedése terhesség alatt? Linea negra vonal erőssége változhat-e (reggel halványabb, este sötétebb)?
- Mennyire változhat meg valakinek az élete, ha valaki egy kis unalmas faluból nagyvárosba költözik?