Már nem érzek semmit. Azért tartsuk meg az esküvőt... (beszélgetés)
Az ilyen, és ehhez hasonló problémák két aplapvetően elhibázott tézisre épülnek:
1. Az ember társas lény.
2. Az ember monogám
Ahhoz hogy egy kapcsolat működjön rrengeteg energia kell, sokan azt hioszik, hogy elég ha emgtalálják a nagy Ő-t és mgy minden a maga útján-hát egyátalán nem.
A kapcsolatot ugyanúgy gondozni kell, mint az utolsó szobanövényt, ha rá sem nézünk, nem foglalkozunk vele, akkor 1-2 évnél tovább nem viszi a lendület, maximum a mesében...de sokan csinálják, ha elfogy a lendület, akkor váltanak és kész, mert úgy egyszerűbb.
Én még annyinak is örülnék, ha találnék egy normális párt magamnak.
A helyedben lefújnám az esküvőt, minek mennél hozzá egy olyanhoz , akiben nem bízol...
Azt írod szereted, a fórumod címe pedig "Már nem érzek semmit".
Hogy van ez? :)
Ezt az uraságnak kellene mondani, hogy álljon le az állandó panaszkodással, kesergéssel.
Az ilyen panaszládákat, energiavámpírokat elkerülik az emberek nagyívben.
Szeretem. Es panaszkodjon ha van miert de ne folyamatosan ha elmegyunk tarsasagba. Allandoan lerontja a hangulatot pedig nem élünk rosszul. Ő tul sokat akar de nem engedheti meg maganak.
Oldja meg vagy törődjön bele de ne sirjin allandoan
Ne menj hozzá. Akkor borulna az életed, ha hozzá mennél és lennének gyerekeitek. Borítékolva a válás. Akkor aztán gáz lenne, mert kialakulna egy gazdasági kényszerközösség. Addig lépj, amíg a magad ura vagy, csak önmagadért vagy felelős és nem még néhány gyerekért is.
Találsz majd mást, jobbat, olyat, aki Neked való.
Pakung!
Te beteg vagy.
Kezeltesd magad!
Jah, és te mem szereted ett az embert.
Félsz attól, ami még meg sem történt??
Így fogod az életed már elôre tönkre tenni!
Akkor maradjatok együtt...
(azért jó lenne tudni, ő mit gondolhat rólad...lehet, hogy azt, éppen nincs jobb...)
...Hölgyismerőseimtől tudom,hogy nagy kincs egy mindenhez értő ezermester a háznál..jól vezet, elmegy a közértbe is, nem veri az asszonyt, nem részegül le, fogat is mos,alsógatyát is cserél,előfordul,hogy kedves is... Néha dugni kell, de az elviselhető...
....az évek telnek...dögunalom, esetleg balkézről egy fiatal kolleganő...
Aztán az egyedüllét...azt is hallottam, hogy a legsz.rabb az egyedüllétben, amikor valami elromlik, és nincs nagyhírten aki mgcsinálja...meg leugorna a közértbe...
Itt van ugyan a szomszéd lakásban a mindenkipistabácsija, de természetben kéri a javítást meghálálni...
Ilyen jövő is lehetséges...
További ajánlott fórumok:
- Lefújta az esküvőt, mert meghíztam
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hogyan mondjam el neki, hogy semmit nem érzek iránta?
- Mit tegyek, ha túlvagyunk 2 találkozáson, de semmit nem érzek?
- Már csináltak CT-t, nem találtak semmit, de azóta érzékeny lettem a jódra. Megint mennem kellene CT-re. Így is meg tudják csinálni?
- Amikor imádkozom, már nem érzek semmit.