Már negyedszerre ment tönkre a Nokia érintő képernyős (beszélgetés)
ebben csak az a felháborító, hogy fél év alatt 4* visszük, és munkaeszköz.
kértük, adjanak másikat, azt nem!
bütykölik állandóan, és csak 1 hónapig jó! már elegünk van nagyon, mert közben meg fizetjük havonta a készüléket magát is, úgy hogy használni sem tudjuk... amikor éppen rossz, akkor egy régi készülékbe kerül a sim kártya, mert időnk meg nincs arra hogy állandóan szervizbe járjunk.
de mára betelt a pohár, be fogok írni a panaszkönyvbe, hogy vagy adnak másikat, vagy szerelgethetjük, de akkor nem fizetünk a készülékért tovább, mert használni sem tudjuk...
letöltöttem a programot...
a képernyő viszont nem engedélyezi a SIM kártya nélküli belépést sem már... szóval esélytelen sajnos itthon...
jajj szuper :)
köszi szépen
próbálom megkeresni amit mondtál:)
persze, az lenne, de mivel az érintőképernyő nem működik, így be sem tudunk lépni.
Így kellene valami megoldást találni..
telefonunk, állandóan szervizbe kell vinni. Legszívesebben már a cserét kérnénk/és már kérni is fogom ma/ mert ez a visszatérő probléma akadályozza a páromat a munkában. A kérdésem csupán csak annyi lenne, hogy van-e esély arra, hogy ha összedugom laptoppal a telefont, akkor valahogy ki tudom szedni belőle a tel.számokat illetve az smseket valahogy?
Vagy meg kell várnom, hogy megjavítsák újra?
De akkor meg gondolom, ha cserét kérnék, nem javítják, hanem megy a süllyesztőbe. azzal meg az a baj, hogy elvesznek a fontos dolgok belőle...
Szóval van valamilyen mód az adatok kimentésére?
Csak mert ahogy a sajátomnál néztem, csak a zenét ill a képeket engedte menteni.
Segítségeteket előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes vásárolni?
- Milyen érintőképernyős telefont érdemes venni?
- Samsung érintőképernyős telefonok
- Tud valaki ajánlani érintőképernyős gyerekjátékot?
- Érintőképernyős telefont nem tudjuk bekapcsolni, mert nem működik az érintőképernyő. Érdemes javítatni?
- Samsung star érintőképernyős telefonnal kapcsolatban segítenétek?