Már nagyon sokszor próbálkoztam (beszélgetés)
Szia
Hol laksz?
Nekem csak 10-12 kg kellene ledobni de én is gyenge vagyok egyedül,pár napnál nem bírom tovább.
Amúgy is hormonos vagyok,hajam tropár úgy hogy előbb el kellene járnom az orvost,de pénz meg nincs rá.Hogy gondoltad a fogyit? Milyen mozgással?Én konditeremben gondolkozom.
az agyam azt mondaná,igen,de ösztönlény vagyok:)
mihelyst megéheznék,azon nyomban ennem kell!!Nem bírom ki,nem megy!!Ha egymilliót adnának akkor sem menne:(((
/rengeteg dologról lemondtam már,ami másnak természetes,az evésről már nem tudok,sajnos/
szia Vivi!
miért volt jojo effekted? mit csináltál mikor fogytál és mit csinaltal mikor visszahiztad?
mennyiről indulsz, mi a cél? mit mozogsz vagy szeretnél mozogni :)
Én összesen 10kg-tól szabadultam meg, de sztem ez volt vagy másfél év :d nem vittem tulzasba a dolgot, 175/75 voltam, most 63-65 kozott ingazok.
meg kicsit fogynék de inkább mar csak feszesednek, izmosodnék de jövök szivesen lelki tamsznak :)))
Én akarnék:)
de az kevés,úgyhogy belesem kezdek mert egy fél napnál tovább úgysem bírnám ki,így a jojó nem fenyeget....
Neked azért sok sikert kívánok:)
További ajánlott fórumok:
- Nagyon görcsölök, szorongok, mikor vezetnem kell. Sokszor azt sem tudom, merre van a jobb és a bal.Mit tehetnék?
- Randiztam egy leányzóval, de utána nagyon inaktív, visszahúzódó lett, szerintetek meddig van értelme még próbálkozni?
- 4 éves kislányommal sajnos sokszor nagyon türelmetle vagyok, kiabálok vele
- Nagyon imádom az uramat. Sokszor kétfélét főzök neki,...
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Nagyon rosszul főzök. Minden próbálkozás egy újabb kudarc....