Már lassan 5 napja köztes vérzésem van, mitől lehet? (tudásbázis)
HA meg nem múlik, akkor ne is menjen...
Szerintem neked se ártana egy másik orvos, mert ez nem normális. Engem mondjuk zavarna pláne zsinórban több hónapon keresztül...
rendes mensi alatt is megvizsgál az orvos, ha arról van szó. ez meg csak kis barnázás.
én egyébként kivárnám a ciklus végét, és csak akkor mennék, ha ismétlődik (anno azt mondta a doki, hogy 2 hete tartó folyamatos vérzés esetén menjek)
Megvizsgal, persze, csak normalis dokihoz menj, aki hormonvizsgalatot is vegeztet, mert pl.nalam csak talalgattak, aztan szedtem jo par gyoszit, aztan volt amelyiktol hiztam 8kg-t egy honapban, szval, fontos a jo doki!
Ez tuti vmi hormolalis (progeszteron)zurzavar...
Szia.
Szerintem megvizsgálni, de ráérsz vele akkor is elmenni ha elmúlt.
Sok minden okozhatja, de nem kell nagyon megijedni.
Nekem kb. 3 hónapja van így és nem csinált az orvos vele semmit, hiába panaszoltam el neki.
15-én volt a peteérésem akkor is kezdtem el úgymond barnázgatni. Eléggé megijedtem mert ilyennel még nem találkoztam. Azóta folyamatosan minden nap van egy kisebb-nagyobb mennyiség és picit a hasam is görcsölget. A menzeszem eddig pontos volt, 28-án meg is volt rendesen. Most akkor ez mi lehet? Volt valakinek hasonló? ( nem szedek gyógyszert ). Az orvos megvizsgál ezzel? Mert tudom mensi alatt nem vizsgál.
ui.: 22 éves vagyok
További ajánlott fórumok:
- Már lassan 9 hónapja nem alszik a kisfiam éjszaka. Mit tegyek?
- Szép lassan közeledik halottak-mindenszentek napja bennetek milyen érzéseket ébreszt ez a nap?
- 5hetesen elmúlt a szülés utáni vérzésemde 8hetesen vissza tért, most 5napja vérzek, ez normális?
- A ciklusom 19. és a 26. napján pár csepp vérzésem volt, a teszt negatív mitől lehet?
- Néhány napja kaptam a hírt a doktornőtől, a lassan 8...
- Mitől lehet köztes vérzésem?