Már idén "beszereztem" több szúnyogcsípést is. Rettegek,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Megértem. Mi meg itt lakunk kb. 150-200 méterre.
És idén iszonyat nagyok is a szúnyogok. Egy előnye van, hamarabb meglátom, hogy a jó oldalát nézzem.:)
Nem vagy egyedül 😕 engem is imádnak a csípő-maró dögök.
Nálunk (Gemenc/Duna)a szúnyog még nem sok, de a kullancs az valami hihetetlen mennyiségben van, már bent a városban is.
Néhány éve Tiszaújvárosban szerettünk volna kempingezni, de életünkben annyi szúnyoggal nem küzdöttünk mint ott, úgyhogy másnap hazamenekültünk.
A baj az, hogy megjelentek olyan trópusi szúnyogfajok, amelyek komoly betegségeket terjesztenek. Na én ettől is tartok.
Boltot is nyithatnék annyi féle van itthon.:) Mindig veszek, mert volt olyan, hogy nem lehetett kapni. Főleg ilyen területeken hamar elkapkodják. Van több fajta füstölőnk is.
Volt olyan év, hogy a parkolóból futva jöttünk az ajtóig és a férjem levette a pólóját és azt tekerte, hogy ne ezrével jöjjenek be a lakásba.
Lesöpörni sem tudtuk magunkról.
További ajánlott fórumok:
- Mit javasoltok szúnyogcsípésre?
- Bele lehet halni a szúnyogcsípésbe?
- Valóban állatkínzás a gömbakvárium? Ha mégis beszereztünk egyet, mit tegyünk bele, ha nem jó az aranyhal?
- Fenistilen kívül mivel lehet még kenni a szúnyogcsípést? Hatalmasra dagadt a kislányom kezein, és lábain. 1, 5 éves.
- Mi ez a "himlő"? Reggelre a fiamon testszerte szúnyogcsípésre hasonlító foltok jelentek meg, mindenhol. Szegénynek nagyon viszket. Mi ez?
- Sziasztok!11 hónapos babának tudnátok ajánlani kenőcsöt szúnyogcsípésre?