Már harmadjára érzem, hogy egy foglalt embernek tetszem.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem értem miért neked kell kukoricára térdelned mikor re tetszel másnak? Fura gondolkodás....
Egy foglalt ember akkor kacsingat kifelé ha nincs minden rendben....sztem, és ha tetszel? Bepróbalkozik és kész. Ha téged nem zavar mondj igent 😉
En is tetszettem mar foglaltnak meg kavartam is foglaltal nem nagy kunszt eleg sok novel megesik az emberek nem gepek
A legtobb foglalt pasinak is van szeme sot egy ido utan amioor eltunik a rozsaszin kod akarva akaratlanul elkezd kacsingatni a friss husra. A kulonbseg az hogy van aki ezt megtartja maganak es ennek ellenfere a felwsegevel marad meg van akki meg is hagja az uj noket. Az ember nem monogam fel kene fogni. A hű ferfi is fantazial mas asszonyokrol.
Csupa jóindulatból irtad amit irtál..
Erről beszélek miért jó neked hogy betalált nekem egy bántó mondatod? Ráadásul olyan amit már én korábban le is írtam..
Nem, nem találom az okát.
Kedves FI.
a 4.hsz-re még nem kaptam választ..-))
Én szingli vagyok aztán sehol egy picurka jel...
rögvest a kardomba dőlök...-)
Igen az előző kettő lépéseket is tett. A harmadik nem.
Nem dicsekvesbol írtam ki. Csak kicsit érdekes hogy a szingli pasik akiknek aztán küldöm a jeleket nem lépnek. A foglaltak akiknek nem küldök semmilyen jelet azok persze közelednek mindig..
További ajánlott fórumok:
- A sok rosszindulatú embernek miért jó, hogy mást földig tiporjanak?
- Miért telefonálgat egy családos embernek egy nő?
- Napi hány érintésre van szüksége az embernek a boldogsághoz?
- Mennyire tartod magad érzékeny embernek?
- Tanácsokat kérek! Hogy lehet (pár hónapig) havi 20 ezerből négy embernek kijönni?
- Sok embernek főzni, viszonylag olcsón