Már altatóval sem tudtam aludni. :( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
a Rivotril mellett szedtem a reklámokban ajánlott csoda-gyógynövényes nyugtató cuccot"
Nem tudom mi volt az a nyugtató cucc, de sok gyógyszer, altató/idegnyugtató , mellé odairják hogy orbáncfüvet ne, illetve tilos szedni
Bocsánat, ezt a kérdést csak most látom...
Először a Tenmagos 400 mg-osat kezdtem, aztán egy ismerősöm ajánlotta a Biokomosat, az 500 mg-os és olcsóbban is jövök ki vele, azt szedem mostmár.
Csakis gyógynövényt
Én is azt kapok be néha, de a gyógynövényt utánozza a gyógyszeripar
Dormicum 7.5 vagy 15mg. Laza könnyed és kb 5 óra alvás
Remélem, segíteni fog! Kis idő kell (1-2 hét) hogy hasson. Én lassan emeltem az adagot, először este szedtem 1-et pár napig, aztán 2x1-et, most 4x1-nél tartok. Ki kell tapasztalni, hogy melyik napszakban van nagyobb szükséged rá. Alvás előtt akár 2-t is nyugodtan bevehetsz, ha úgy érzed.
Egy természetgyógyásztól olvastam olyan adagolást, hogy napi 3 alkalommal 1-6 kapszula. Nyilván határeset a napi 18 kapszula, de a napi 5-6 simán belefér.
Állítólag fájdalomcsillapítóként is szedik, de ahhoz nagyobb mennyiség kell.
Volt, hogy fájt a fejem és miután 1-et bevettem, csillapodott a fájdalom.
Nyugodtan keress akár privátban, ha segítségre van szükséged!
Bár nem emelik ki, de én a gyógyszer és a Noni között 1-2 óra szünetet szoktam tartani.
Örülnék, ha visszajeleznél, hogy mennyire használ. Én nagyon elégedett vagyok vele, kívánom, hogy Neked is váljon be!
A Noni maga egy gyümölcs, amiből készítik ezt a port. Nincs benne semmi más, csak a gyümölcs.
Nemcsak hogy beválhat, de be is vált a gyógyszerek mellett! Én Rivotrilt szedek (leszokófélben vagyok) és talán tudod, hogy ez mellett semmit nem lehet - nem érdemes szedni, mert megzavarhatja a szervezetet. Volt rá példa, hogy a Rivotril mellett szedtem a reklámokban ajánlott csoda-gyógynövényes nyugtató cuccot és nem hogy aludni nem tudtam, de annyira bekavart, hogy egész éjszaka ébren voltam!
Érdemes megnézni a gyógynövények ajánlását, ott fel kell tüntetniük, hogy milyen gyógyszerek szedése mellett nem ajánlott.
A Nonit nyugodtan lehet szedni, nem "gabalyodik" össze semmiféle gyógyszerrel, Rivotril mellett is nyugodtan alszom tőle. De persze lehet szedni Xanax vagy Frontin mellett is.
Ha keresel a neten egy leírást róla, felsorolják, mi mindenre jó. Mondjuk nekem elsősorban az alváshoz és a Rivotrilról való leszokáshoz kell és több mint 3 havi szedés után mondhatom, hogy nekem bevált!
Szia, köszi a tanácsot, én azt szeretném megkérdezni, hogy gyógynövény alapú? A nyugtatók, ahogy említetted a Rivotrilt és egyéb hasonló gyógyszerek mellett a gyógynövényes kapszula is beválhat?
Köszi a választ.
Igen, a macskagyökér sem rossz, azzal is lehet próbálkozni, de akkor nagyobb adagot, ne a 100 mg-osat, amit gyógyszertárban kapsz, mert semmit sem ér. Abból beszedtem 3 szemet és ugyanúgy nem aludtam.
Ezt nézd meg:
Nagyon gyorsan megküldik, de néhány gyógynövényboltban is lehet kapni a termékeiket.
A citromfű tea olyanoknak jó, akik alapból is jól alszanak, de néha rájuk tör a nyugtalanság. Aki altatóval sem tud aludni, annak maximum szomjoltásra használ. Tudom, mert én is hasonló problémákkal küzdöttem.
A megoldás, hogy akkor fekszel le, amikor este álmosnak érzed magad. Ha az éjjel 1 óra, akkor 1 óra.
Teljesen véletlenül bukkantam rá a Noni kapszulára. Bármilyen gyógyszer mellett szedhető, nyugtatók, Rivotril, bármi mellett.
Kicsit húzós az ára, de ez az egyetlen bogyó, amitől már hónapok óta jól alszom. Napi 2000 mg-ot szedek belőle, vagyis 4 óránként 1-et.
Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki álmatlanságban szenved.
Ezen kívül keress a youtube-on vezetett meditációt. Lefekvéskor kapcsold be.
Ha bárkinek szüksége van segítségre, írjon rám!
További ajánlott fórumok:
- Számítson vagy ne számítson? Eddigis tudtam ezt, de most felteszem.
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Évekig csak altatóval tudtam aludni, napi 2 milligrammot szedtem. Néhány napja magamtól is elálmosodom. Hogy tudnám abbahagyni az altatót?