Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Már altatóval sem tudtam aludni. :( fórum

Már altatóval sem tudtam aludni. :( (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

8. Csicsi25 (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:28

Igen, a macskagyökér sem rossz, azzal is lehet próbálkozni, de akkor nagyobb adagot, ne a 100 mg-osat, amit gyógyszertárban kapsz, mert semmit sem ér. Abból beszedtem 3 szemet és ugyanúgy nem aludtam.

Ezt nézd meg:

[link]

Nagyon gyorsan megküldik, de néhány gyógynövényboltban is lehet kapni a termékeiket.

7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Csicsi25)
ma 08:59
Köszönöm,megnézem ezt amit ajánlasz. Közben eszembe jutott macskagyökér volt a régi bogyóm, brutális szaga volt.
ma 08:40
pálinka-sör
ma 08:39

A citromfű tea olyanoknak jó, akik alapból is jól alszanak, de néha rájuk tör a nyugtalanság. Aki altatóval sem tud aludni, annak maximum szomjoltásra használ. Tudom, mert én is hasonló problémákkal küzdöttem.

A megoldás, hogy akkor fekszel le, amikor este álmosnak érzed magad. Ha az éjjel 1 óra, akkor 1 óra.

Teljesen véletlenül bukkantam rá a Noni kapszulára. Bármilyen gyógyszer mellett szedhető, nyugtatók, Rivotril, bármi mellett.

Kicsit húzós az ára, de ez az egyetlen bogyó, amitől már hónapok óta jól alszom. Napi 2000 mg-ot szedek belőle, vagyis 4 óránként 1-et.

Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki álmatlanságban szenved.

Ezen kívül keress a youtube-on vezetett meditációt. Lefekvéskor kapcsold be.

Ha bárkinek szüksége van segítségre, írjon rám!

ma 08:33
Nem hozzászokás ritkán szedek, de este alig kaptam levegőt az idegességtől és sokadik napja nem alszok, muszáj volt:( sok a gondunk mostanában. Teát nem tudok inni, ötpercenként pisilni megyek tőle. Volt olyan furcsa szagú tablettám nem jut eszembe a neve.
ma 08:08
Sajnos ez előfordul, ha folyamatosan szeded az altatót. Csak extrém esetben szabad bevenni, de gondolom kinek mi az extrém. Próbáld valamivel lefoglalni magad, olvass, kézimunkázz, nézz tévét, esetleg próbálkozz nyugtató gyakorlatokkal. Egy pár napig nagyon nehéz lesz, aztán a szervezeted megköveteli a pihenést.
2. Myra
ma 07:33
Nyilván hozzászoktál. Igyál citromfű teát, egyél sok zöldséget és B vitaminokat, kerüld a stresszt. Sétálj sokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook