Már altatóval sem tudtam aludni. :( (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igen, a macskagyökér sem rossz, azzal is lehet próbálkozni, de akkor nagyobb adagot, ne a 100 mg-osat, amit gyógyszertárban kapsz, mert semmit sem ér. Abból beszedtem 3 szemet és ugyanúgy nem aludtam.
Ezt nézd meg:
Nagyon gyorsan megküldik, de néhány gyógynövényboltban is lehet kapni a termékeiket.
A citromfű tea olyanoknak jó, akik alapból is jól alszanak, de néha rájuk tör a nyugtalanság. Aki altatóval sem tud aludni, annak maximum szomjoltásra használ. Tudom, mert én is hasonló problémákkal küzdöttem.
A megoldás, hogy akkor fekszel le, amikor este álmosnak érzed magad. Ha az éjjel 1 óra, akkor 1 óra.
Teljesen véletlenül bukkantam rá a Noni kapszulára. Bármilyen gyógyszer mellett szedhető, nyugtatók, Rivotril, bármi mellett.
Kicsit húzós az ára, de ez az egyetlen bogyó, amitől már hónapok óta jól alszom. Napi 2000 mg-ot szedek belőle, vagyis 4 óránként 1-et.
Jó szívvel tudom ajánlani bárkinek, aki álmatlanságban szenved.
Ezen kívül keress a youtube-on vezetett meditációt. Lefekvéskor kapcsold be.
Ha bárkinek szüksége van segítségre, írjon rám!
További ajánlott fórumok:
- Számítson vagy ne számítson? Eddigis tudtam ezt, de most felteszem.
- 4 éves múlt a kislányom, s ott akar aludni ebéd után az oviban
- Csevegő- Nem tudsz aludni? Unatkozol? Nincs kivel megbeszéld a dolgokat? Gyere, itt bármit lehet :)
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- Bevettem egy csomó altatót már, de nem segít, nem tudok aludni. Mit tegyek?
- Évekig csak altatóval tudtam aludni, napi 2 milligrammot szedtem. Néhány napja magamtól is elálmosodom. Hogy tudnám abbahagyni az altatót?