Számítson vagy ne számítson? Eddigis tudtam ezt, de most felteszem. (beszélgetős fórum)
Most akkor számít, vagy sem?:)
Na, mi volt a pasinál a két nap alatt? Kigyógyultatok a depiből?
szerdán este megmondom. :D megyek randizni :D
Én inkább megyek aludni. Randi?? Az meg mi?? :)
irigyek vagytok mi? :P készülődik a nagy randira. lennék most a helyében, én is szerettem készülődni, mááár napokkal előtte. :D
Hát én már nem tudom követni, de nem is akarom. Ez már nekem meghaladja az IQ szintem.. :)
Én élvezem, bár semmit nem tudok. csak érdekel mi lesz ott 2 napig. :P
Jaj Istenkém!!! :( Mikor lesz ennek végeeee?????? :)
Minek takarítasz? Úgysem nálad lesztek. Ne fáraszd magad. :)
Most én már ma elkezdtem készülni, kiválasztok ruhát, csillogóra takarítom még a házat is, és és rendbe szedem magam ezen a héten, aztán durr bele. Most hirtelen nagyon motivált lettem, mindenem pezseg. :)
Ne tedd ezt velem. Direkt hagytam eddig ki ezt a topikot. :D
Csak segítettem neki abban a táblázatban, hogy tudja hanyas a kabát. :)
Szerintem ő sem fog,azt mondta,hogy tavaszig nem is hívja,még telón sem.Olvassál vissza egy kicsit!:DDDD
ÓÓ basszus, ezért el sem indulnék...mégiscsak 260 km. :D
Ne irigyeld,mert legutóbb is pizsistől aludtak:)Nem volt semmi,simi-sumi:DDDD
Fuu most irigyellek te csaj. :))
Neem, jövő héten lesz. Csak két éjszakát leszek ott... :/ De ez mindent kárpótolni fog! :)
Annyira bölcs vagy. :))))))
És mikor lesz a nagy randi? ma?
Ő már jött kétszer. Így is a szállást ő állja. :D
Megegyeztünk, hogy teszünk próbát milyen lesz együtt... valószínűleg ezerszer jobb mint a neten, és megígértem hogy nem fogok veszekedni. xD Azt mondtam neki, hogy végre mostmár csináljon valami jót! És ne csak sajnáltassa magát, hogy milyen magányos... És a boldogságot meg nem a könyvekben fogja megtalálni.
a diák az 50%-os? mert akkor 2220 ft lesz oda az utad.
te mész? miért nem ő megy? :)
feltétlenül rákeresek neked. :DD
eddig nem találtam sehol konkrétumot rá, de vehetem a "fáradságot" is akár... :D
Megyek hotelbe a "pasimhoz". :)
Nézd meg a neten.
Ny.háza-Bp-260km, keress egy díjszabási táblázatot, és nézd meg. vagy megkeressem én? :)