Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Mandulás pogácsa recept

Mandulás pogácsa recept

A Mandulás pogácsa hozzávalói:
20 dkg sima liszt,
10 dkg rétesliszt
1 hera vaj
5 dkg sajt
1 sütőpor
4 kanál tejföl
1 teáskanál só
hámozott mandula


A Mandulás pogácsa elkészítési módja:
az átszitált lisztet elkeverjük a sóval ,sütőporral,hozzátesszük a többi hozzávalót,jól összegyúrjuk,és 2 órát hűtőszekrénybe pihentetjük.Majd nyújtjuk,kiszaggatjuk,lekenjük tojással,majd a közepére fél hámozott mandulát nyomunk,és megsütjük. /a mandulát pár percre meleg vízbe tesszük és gyorsan letudjuk dörzsölni a héját.

Anyukám tuti receptje:) Nagyin finom!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A mandulás pogácsa elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook