Mandula műtét után mennyi Cataflant szedhetek? (tudásbázis)
Nincs valami baj a nagy fájdalom hátterében ?
Családom mind a 4 tagja átesett mandulaműtéten 3, 16, 19 és 22 éves korban. Egyikünk sem szedett be egy szem fájdalomcsillapítót sem.
Esetleg próbáld meg a Kataflám fájdalomcsillapítót.
Nekem nagyon bevált, 12 órán át hatott, amikor 2-3 fokú égési sérülést szenvedtem. Nélküle ordítottam a fájdalomtól.
Nekem kb. 2 éve (30 évesen) vették ki a mandulámat. Az de már a második napon az orvosom javaslatára szárazabb, keményebb kaját kellett ennem,(tényleg igaz, hogy ahány kórház, annyi vélemény) igaz nem volt kellemes, nyögve-nyelve ettem meg 1 száraz kiflit kb. 1/4 óra alatt, de utána már minden nap jobb lett. Fagyit is ettem, sokat segített. Fájdalomcsillapítót nem szedtem, az orvosom nem is javasolta, de hát nem vagyunk egyformák!
Azért a sok gyógyszer beszedését nem javasolnám,(ha ilyen sokat szedsz, gyomorvédőt is feltétlen szedjél!!!) csak mielőbbi fájdalommentes gyógyulást kívánok!!!👍
Nekünk mindenki azt mondta, hogy gyerek manduláját nyáron vetessük ki, milyen jó lesz, annyi fagyit ehet, amennyit akar. Jól bebúgatták a gyereket. Engem lehordtak a kórházban, mit képzelek, fagyi?? Hát az fertőző lehet! Szegénykém mekkorát csalódott.
Ő Cataflam szirupot kapott, viszonylag gyorsan rendbejött.
Akkor ne egyél, mennyire mások a szokások. Egyik kórház ezt javasolja, a másik azt,
A lényeg, hogy gyógyulj!
Tanácsolták neked, hogy egyél pl. pirítóst, hogy a varasodás hamarább jöjjön le a torkodról?
Mindenki más, butaságot nem akarok neked írni, de a nagy átlagnál, így működik, kb. ennyi idő kell, hogy a fájdalom enyhüljön.
Nem akarlak paráztatni, a szomszédom 2 hétig szenvedett vele, de ő olyan kis nebáncsvirág mindig.
Hogy beveszed a gyógyszert, vagy sem az a te döntésed kell, hogy legyen. Én inkább szenvedek, Handy meg pl. többet vesz be. Nem vagyunk egyformák.
Gyors gyógyulást!
Gyomorvedot kaptal hozza?
En a vizben oldodo V tipushoz kaptam. Elvileg kell is ha napokon keresztul szeded.
Napi 100-150 mg, 2-3 részre osztva javasolt, ennél csak kevesebbet ajánlanak.
Nem kellemes érzés, meg nem is egyforma a fájdalomküszöb, próbálj pihenni inkább többet. Ez és a holnapi napod lesz kellemetlen, aztán egyre jobb lesz.
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Mandulaműtét előtt és után!
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Mandula műtét előtt állok. Nektek mi a tapasztalat a műtéttel kapcsolatban?
- Garatmandula műtét felnőttkorban
- Milyen tapasztalataitok vannak, pár hónappal az orrmandula műtét után?
- Orrmandula műtét 3 évesen! (tapasztalatok - jó tanácsok)