MAM cumikat használók (beszélgetés)
zsuzska, köszi, majd megnézem...
a cumikat néztem én csak, más minket egyelőre nem érdekel/érint
olyanok vannak fenn, amiket én boltban nemigen láttam
Csak egy példa:
Mam ajándékszett
1. Elefáni bababolt: akciósan 3990 Ft, eredetileg 4590.
2. Mam honlapja: 25 Euro
Én nem mondom, hogy minden drágább, de azért szét lehet nézni máshol is. A cumikat igaz még nem néztem.
Sokkal olcsóbban...ez nem igaz, már bocsi, de 7-8-900, 1100ft körüliek mindenhol.
Ha jól megnézed, pl. ami 25euró, kb 6-7ezer ft, azok individual cumik, 6db, tetszőleges felirattal, pl. a baba nevével, darabjáért 1000-1100ft szerintem egyáltalán nem sok.
Azok a cumik boltban szerintem nem is kaphatók, amik a honlapon vannak fenn, ezért mondjuk darabja ha 100ft-tal többe kerül...szerintem megéri, nem nagyon látok szép, aranyos 6+ cumikat...
Sziasztok!
Kis túlzással,de nekünk a mam cumik az életünket mentették meg :) Most majdnem 4 hónapos lányom,az első 2 hónapban este 18-tól 23-24-ig ordított (nem volt hasfájós,sem semmi,csak nem lehetett megnyugtatni)egyik cumi sem vált be,mind kiesett a szájából.Kaptunk egy tippet,hogy mam 6+-os cumit adjak neki,és bevállt,nem esik ki neki.Azóta alszunk mindannyian :)
sziasztok
Én is mam-os cumit használtam a kisfiamnál, ill. ő használta :-)
Kb. 6 hónapos volt, amikor már nem adtam neki oda és nem is hiányzott neki.
A cumisüvegek szuperek, imádtam őket.
A mellszívója is nagyon klassz, főleg az tetszett benne, hogy a szívás ereje állítható.
hát, te tudod :)
de biztosan nem véletlen vannak méretek a cumikból :)
nem veszem, kapjuk.. :)
van 2-6os is, de mindegy, nem jelzi a fiam hogy azokat jobban csípné valami miatt. igaz, azt még nem próbáltam, hogy a két fajta közül melyiket választja.
ja, és a cicit evésre használja, a cumit viszont "csakúgy", a fogzás szempontjából szerintem nem árt, ha korának megfelelő méretűt használ
mi most múltunk 6 hónaposak, vettünk már egy perfectet, amit nagyon szeret, sajnálom, hogy nincs belőle többféle :)
igaz, néha még használja a "régieket", olyan aranyosak :)
szerintem nem teljesen ugyanakkora, kis eltérés van, a fő különbség az, hogy nagyobb a gombja, és nem lóg kis a baba ajka, szája, alóla, kényelmesebb, szerintem nem véletlen vált a méret... :)
és 2 havonta, 3 havonta mindenképp javasolt cserélni, mert ha használja a cumit, elhasználódik, kopik, stb.
sziasztok, látom vagyunk :)
örülök
Viki, a mam honlapja...nekem sem tetszenek a 6 hó feletti boltik, kivéve a perfect, az elég jó, bár ennek sincs olyan kis édes cumialakja
a honlapon sokfélét lehet találni, és épp ezen agyalok, szeretnék rendelni, de 10 euró a szállítás, így egyedül nem annyira éri meg, mint többen
a nagyon édesek az individual cumik, rá lehet írni szöveget :))
Szia!
Én is csatlakoznék,nálunk is csak a MAM cumi vált be :)
További ajánlott fórumok:
- Avon kozmetikumokat használók fóruma!
- Reformélelmiszereket használok! Mit? Hogy? Miért? Osszuk meg tapasztalatainkat.
- Mit tegyek, hogy ne vizesedjen a fal, ne párásodjon az ablak és ne penészedjen minden? Szavo sprayt használok, de hetente kell, az a baj.
- Zepter-t használók, segítsetek, ég, amit belerakok, mit csinálok rosszul?
- Miért van az, h egyedül élek és 12-13köbméter vizet használok két hónapra, pedig nem mosok, és nem főzök?(5napja új óra, és már 1köbméter)!!
- IQOS-t használók, ti betegen, náthásan torokfájósan is ugyanannyit szívtok belőle?