Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Mákos diós kevert recept

Mákos diós kevert recept

A Mákos diós kevert hozzávalói:
10 dkg apróra tört dió
15 dkg darált mák
15 dkg finomliszt
7 dkg margarin
3 tojás
30 dkg nádcukor
1 kk sütőpor
1 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
2 dl tejföl


A Mákos diós kevert elkészítési módja:
A tojást a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a reszelt citromhéjat és az olvasztott margarint, majd a sütőporral elkevert lisztet, végül a diót és a mákot. Vajazott lisztezett tepsibe öntjük, és 160 fokra előmelegített sütőben megsütjük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A mákos diós kevert elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook