Mákos diós kevert recept
A Mákos diós kevert hozzávalói:10 dkg apróra tört dió
15 dkg darált mák
15 dkg finomliszt
7 dkg margarin
3 tojás
30 dkg nádcukor
1 kk sütőpor
1 cs vaníliás cukor
1 citrom reszelt héja
2 dl tejföl
A Mákos diós kevert elkészítési módja:
A tojást a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a tejfölt, a reszelt citromhéjat és az olvasztott margarint, majd a sütőporral elkevert lisztet, végül a diót és a mákot. Vajazott lisztezett tepsibe öntjük, és 160 fokra előmelegített sütőben megsütjük.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: andi6020, 2011. szept. 12. 08:54
A mákos diós kevert elkészítési módja és hozzávalói.